Har du lyst til et servicekald?

Det er en rigtig svær tid og vi er alle sammen godt og grundigt trætte af COVID-19. Men det er helt afgørende, at vi får smitten ned uanset hvor mange mutationer, den har tænkt sig at udvikle. Så nu gælder det om, at vi hjælper hinanden og holder fast, indtil vi får vaccinen udbredt.

Det er næsten ved at være et helt år, at vi har levet mere eller mindre isoleret. 

Herkan du læse om hvad HK gør og anbefaler i forhold til restriktioner.


HK Hovedstaden har ikke lukket, men har åbent på samme vis som i foråret, hvilket betyder, at der kun er åbent ved forudgående aftale.  Læs mere herom på her

Husk, at du kan altid ringe til os, på telefon 3330 2429 og få råd og vejledning, eller skrive en mail til stat.hovedstaden@hk.dk

Så selvom vi alle er meget trætte af dette her og ens personlige boble bliver mindre og mindre, så kunne det jo være, at du have lyst til at tale med nogle andre end familien og kollegaerne. Det kan også være, at du gerne vil tale med en om dine arbejdsforhold, det psykiske arbejdsmiljø eller andet – stort som småt – så send os en mail, og vi vil lave et servicekald.

 

Vi glæder os til at tale med dig.