Corona-trætheden hænger nok som en sort sky over os alle. Corona-pandemien i marts sidste år medførte, at vores generalforsamling blev aflyst og udskudt et år. Det har været  en svær beslutning at træffe, at vi skal afholde dette års generalforsamling digitalt. Vi har i Nordjylland en god tradition med at mødes til generalforsamlinger, og især vores fælles generalforsamling med over 500 medlemmer vidner om at vi er fagpolitisk engagerede, at vi har det godt i hinandens selskab og at vi gerne møder op, når HK Kommunal Nordjylland inviterer til generalforsamling.

Vi er efterhånden mange, der navigerer sikkert rundt på de digitale møder. Alligevel er det da med sommerfugle i maven, at vi i år skal afholde en stor generalforsamling med flere hundrede deltagere digitalt. Men vi er fortrøstningsfulde og tror på, at vi får afholdt en god generalforsamling – specielt hvis alle hjælper til.

HK Kommunal Nordjylland afholder generalforsamling den 23. marts og du kan tilmelde dig her... (Linket er udløbet pr 9/4 2021)

Generelt

Hold ud – det skal nok blive godt igen.

Fortsat rigtig god vinterferie til alle, der har ferie her i uge 8.

 

Vi ses til generalforsamlingen den 23. marts 2021.
Katharina Hauge Antonsen

Katharina H Antonsen, Formand og

Susanne Thorsø
Susanne Thorsø, Næstformand