Lene Roed. Formand for HK Kommunal

Lene Roed, formand for HK Kommunal, glæder sig over at medlemmerne kan se frem til en mere almindelig hverdag igen.

 

Om et par uger begynder en gradvis normalisering af det fysiske fremmøde på landets arbejdspladser. Det kommer også til at gælde i kommuner og regioner. Præcist hvordan regler og vejledninger bliver formuleret er endnu ikke aftalt, men det glæder HK Kommunals formand Lene Roed, at også de offentligt ansatte kan se frem til at kunne mødes med kollegerne igen.

- Det er dejligt, at vi så småt kan begynde at se frem mod en mere "normal" hverdag for alle jer, der har arbejdet hjemme. Der er så meget godt ved at være sammen på arbejdspladsen. Det trænger vi alle til at opleve igen, lyder det fra Lene Roed.

LINK: 5 gode råd til dig der snart skal tilbage på kontoret

Kæmpe omvæltning med gode erfaringer

Lene Roed fortæller, at hun har hørt meget godt om de seneste mange måneders eksperimenter med hjemmearbejde, digitale møder og nye samarbejdsformer.

- Det har været en stor omvæltning for mange, og det kommer til at blive en måske lige så stor omvæltning at skulle vende tilbage til at møde ind fysisk igen, for de af jer der har siddet hjemme. Derfor er det ekstra vigtigt, at vi tager alle de gode ting fra nedlukningen og hjemmearbejdet med os videre, siger hun.

- Det er jo imponerende at høre om den fleksibilitet og vilje til at løse udfordringerne og opgaverne på nye og anderledes måder, som I alle har vist i de seneste mange måneder, slutter Lene Roed.

Læs mere om aftalen om genåbning fra 21. maj her