Få erfaring på dit CV og en masse fede sociale oplevelser som frivillig i Jobpatruljen, Østjylland 2021. Du kommer med os ud på det østjyske arbejdsmarked og taler med unge fritidsjobbere om deres rettigheder og er med til at gøre en forskel i unges arbejdsliv.

Så udover brugbar erfaring til dit CV får du grundig oplæring, mad og drikke og sociale arrangementer, og du bestemmer selv, hvor mange dage du kører med.

Hør vores kollega, Louise Nabe-Nielsen fortælle mere om Jobpatruljen i videoen herunder:

 

Mere information og tilmelding

Har du brug for flere informationer, kan du skrive til Louise på Louise.Nabe-Nielsen@hk.dk, ringe til hende på 28345866. Hvis du allerede er klar til at tilmelde dig, kan du gøre det på www.jobpatruljen.dk/blivaktiv

Om jobpatruljen

Jobpatruljen er en oplysningskampagne over for 13- til 17-årige med fritidsjob, og Jobpatruljen vil gøre noget ved, at to ud af tre unge har problemer på deres fritidsjob.

En del unge ikke får nok i løn, arbejder under uacceptable forhold og ikke kender deres rettigheder på arbejdet. Ofte opstår problemerne fordi, at både de unge og arbejdspladsen ikke har et tilpas stort kendskab til hvilke rettigheder, der gælder for unge på arbejdsmarkedet.