Teammøde med mand forrest i billedet

HK Østjylland er en værdibaseret organisation, der arbejder for at give medlemmerne værdi, styrke og nye muligheder i deres arbejdsliv. Vi har fokus på at være en nærværende, tidssvarende og professionel organisation, der leverer faglige løsninger og god medlemsservice. Vi stræber efter kompetent og professionelt at indfri medlemmernes forventninger om service og kvalitet, så vi fortsat kan være et attraktivt valg for nuværende og nye medlemmer. Vi arbejder løbende med at forbedre vores daglige drift, så medlemmerne sikres en optimal nytteværdi af deres medlemskab.

Se jobopslaget her

Fagligsagsbehandler søges til HK Kommunal Østjylland. Deadline for ansøgning er fredag den 4. juni kl. 16, men søg gerne med det samme.

https://www.hk.dk/omhk/job-i-hk-fagforening/job-i-hk/179369/Faglig-sagsbehandler---Kommunal

Følg HK Østjylland på Facebook og Instagram