Jon Harild har i en årrække været faglig aktiv som blandt andet tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant, medlem af forskellige bestyrelser og netværk samt repræsentant for HK Handel i bl.a. Salling Group.

Jon har endvidere i tre år været medlem af bestyrelsen i HK Handel Nordjylland.

Butiksmand med mærkesager

- Som ny formand for HK Handel Nordjylland vil jeg arbejde meget for at HK bliver endnu mere synlig ude på arbejdspladserne. Vi skal i særlig grad fokusere på at skabe kontakt til de unge kolleger, som udgør en meget stor del af medarbejderne ude i butikkerne, lyder budskabet fra den nye formand.

Jon Harild vil som ny formand også lægge stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Særligt en indsats for at forebygge og afhjælpe stress står højt på prioriteringslisten for den nye formand.

Den nye formand bliver aktiv frontfigur for HK Handel Nordjyllands ca. 5.240 medlemmer, som arbejder i detailhandels- og specialbutikker. Mange medlemmer arbejder endvidere på lager og kontor. Fagforeningen repræsenterer hermed en bred gruppe af medlemmer fra hele handelsbranchen.

 

Kort og godt om Jon Harild 

  • 44 år, bosat i Valsgård ved Hobro sammen med kæreste og tre børn på henholdsvis 3, 5 og 8 år.
  • Job og karriere: 14 år i Bilka Skalborg.
  • Nuværende tillidsrepræsentant og forhenværende arbejdsmiljørepræsentant for medarbejderne ved Bilka i Skalborg ved Aalborg.

Jon Harild, formand Hk Handel Nordjylland

Jon Harild, 44-årig ny formand for de handelsansatte HK’ere i Nordjylland.