Pia Thurøe - formand HK Handel Midt - smilende kvinde med langt lyst hår på hvid baggrund

Foto: Pia Thurøe, formand HK Handel Midt.


   - Pia Thurøe er en dejlig kollega og igennem mange år en engageret HK’er som vi alle ønsker god bedring og alt godt fremover. Hun fratræder med øjeblikkelig varsel, hvorfor der hurtigst muligt vil blive valgt en ny sektorformand, der kan varetage medlemmernes interesser og samtidig som politisk valgt stå i spidsen for det dygtige team af medarbejdere i Handel. Alle de nødvendige processer i forhold til både fratrædelse og formandsvalg er sat i gang, siger Anne Marie Bay, der er fællesformand for HK Midt.

 

Stort engagement, ærlig indignation

I 2009 blev Pia Thurøe ansat som organisator i HK Handel (forbundet), og allerede to år senere, i 2011, stillede hun op til posten som sektorformand for HK Handel Midt. Hun fik medlemmernes mandat efter et kampvalg om posten:

   - Pia har altid har haft et meget stort engagement i de sager og dagsordener, der har betydning for sektorens medlemmer, og så har hun samtidig arbejdet ud fra en ærlig indignation på deres vegne, når der skulle arbejdes med vigtige emner som for eksempel ligestilling og arbejdsmiljø, fortæller Anne Marie Bay.