Vores kontorer i Grenå, Randers og Silkeborg holder sommerferielukket i uge 27-30, men du er altid velkommen i Brabrand eller til at skrive eller ringe til os.

Ferielukket

Til dig, der er på arbejde

Der kan naturligvis opstå problemer på jobbet, selv om det for mange er sommerferie. Du må endelig ikke tøve med at kontakte os, for vi hjælper meget gerne.

Til dig, der holder ferie

Når solen (forhåbentligt) bager over sommerlandet, kunne du måske bruge tiden og roen til at overveje efter- og videreuddannelse. Det er vigtigere end nogensinde at holde sig attraktiv på arbejdsmarkedet, og det gør du bl.a. ved at være opdateret.

Læs fx Søren Sørensens læserbrev om, hvorfor efteruddannelse er så vigtigt: https://stiften.dk/artikel/susanne-blev-fyret-efter-34-%C3%A5r-arbejdsom-og-loyal-var-ikke-nok?fbclid=IwAR3hovWwnZDtqs8F6JvWmC5klU4Z7BkQOEu0EEdRGS7aqmXgrxRpU6ZhL2w

Sådan kontakter du os

Du finder mere information om adresser og åbningstider her