Mere og mere salgsarbejde og kundekontakt sker online og via digitale salgskanaler. Ingen er i tvivl om, at Covid-19 har vist nødvendigheden af at kan optimere sine online platforme for at omstille sig til en ny forbrugeradfærd.  Det kalder på nye digitale færdigheder.

HK Nordjylland, Dansk Erhverv, Aalborg Handelsskole og Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord har udvalgt en række spændende kurser til detailbranchen om online salg og sociale medier som salgskanal.

Kurserne er for både medarbejdere og butiksejere – så skynd dig at blive tilmeldt og kom i gang med at optimere jeres digitale salgskanaler og gøre dine kompetencer endnu skarpere, tæt på dit arbejde og dagligdag.

Husk også altid at undersøge om du er medlem af en kompetencefond og på den måde få tilskud til deltagelse i kurserne.

Læs mere om kurserne i pjecen med udvalgte kurser i online salg: Få succes med dit online salg

Få succes med dit online salg