Derfor er det godt at vide, at HK Nordjylland nu har et sæt gratis kalendere for det nye år klar til at medlemmerne kan hente dem i HK Nordjyllands kontorer i Aalborg, Thisted, Hobro, Hjørring og Frederikshavn.

Vi kan desværre ikke tilbyde at sende kalenderen ud til medlemmerne, da portoudgifterne vil blive alt for store. Vi kan i stedet opfordre til, at medlemmerne koordinerer afhentning i fællesskab.

Kalendertilbuddet består af hele to kalendere: En lommekalender samt en bordkalender.

Lommekalenderen er på 40 sider trykt på flot papir, hvor hver måned er dækket af et dobbeltopslag. Ud over en oversigt over årets dage, så indeholder kalenderbogen også nyttige informationer om f.eks. tidspunkter for hvornår solen står op, årets royale fødselsdage, telefonnumre på 40 af de mest populære danske færgeruter til ind- og udland, telefonselvvalgsnumre til bl.a. Taiwan samt sidst men ikke mindst Lyngby Radios telefonnumre - praktisk information, hvis man pludselig får brug for at foretage en ”Skibssamtale”. Fantastisk at en lille lommekalender (på størrelse med en smartphone) kan indeholde så meget nyttig information.

Bordkalenderen er mere basis-kalenderagtig i sin udtryksform. Bordkalenderen er fra 2021, men den gælder stadig, da den på modsatte side af 2021 har et helt frisk kalenderår med samtlige dage for 2022.

Kalendere for 2022 til medlemmer i HK Nordjylland