Kommunal Fællesbestyrelsesmøde – hele landet.

I september tog en næsten fuldtallig bestyrelse til Århus for at mødes med vores kommunale sektorbestyrelsesmedlemmer fra resten af landet. Her blev vi budt velkommen af vores formand Lene Roed og programmet bød på emner som social kapital, distancearbejde og personalepolitiske projekter.

Inden dagen blev rundet af, fik vi en præsentation af de kandidater som stiller op til valgene til HK Danmarks kongres. Det var en spændende tur for bestyrelsen, og der blev knyttet gode og stærke relationer på tværs af landet.

HK Kommunal Nordjylland generalforsamling.

Den 23. marts 2022 står vi dørene op til Aalborg Kongres- og Kulturcenter for at afholde vores generalforsamling i HK Kommunal Nordjylland. Vi glæder os usigeligt meget til at vi igen skal mødes, og med Jonah Blacksmidt til at afrunde generalforsamlingen bliver det næsten ikke større.

Husk at sætte X i kalenderen ud for den 23. marts 2022 – det kan næsten kun blive en god aften.

Bedste hilsner fra

Katharina H Antonsen, Formand

Susanne Thorsø, Næstformand

Katharina Antonsen og Susanne Thorsø