Nu går det løs. I dagene 28.-30. oktober holder HK Danmark kongres. Her skal de delegerede tage stilling til de næste fire års arbejde i HK. Kongressen skal også afgøre, hvem der skal være HK Danmarks nye formand og næstformand, når der lørdag er kampvalg til begge poster. Du kan følge kongressen online og få mere at vide om de to formandskandidater og de tre næstformandskandidater her.

Se streaming fra kongressen her

Få mere at vide om kandidaterne her

Artiklen er opdateret 29. oktober 2021

Fredag 29. oktober

Kongressens dag 2 stod bl.a. i målprogrammets tegn. Der var også oplæg fra Kasper Holten og Søren Ejlersen og gæstetaler fra finansminister Nicolai Wammen, Pia Olsen Dyhr og Lizette Risgaard. Og vindergruppen af HK Labs case competition blev fundet.  

Du kan se billeder fra dag 2 her - heriblandt et gruppebillede med HK-kandidater til kommunal- og regionsrådsvalget 16. november. 

torsdag d. 28. oktober

Kongressens første dag blev skudt i gang med åbningstale fra formand Kim Simonsen og traditionen tro selvfølgelig faneindmarch.  Dagen bød bl.a. også på beretninger fra Kim Simonsen og næstformand Martin Rasmussen og masser af debat. Der var oplæg fra Lea Korsgaard og Sigge Winther Nielsen. Og 25 studerende knoklede løs i HK Labs case competition.