"Hvad skal HK gøre for at blive attraktive for professionsbachelorer samt studerende fra korte videregående uddannelser?" Sådan lød det overordnede spørgsmål stillet af HK Lab for ikke meget mere end 48 timer siden til 25 studerende fra hele landet. 

Klik på videoen herunder for at få et indblik i, hvordan de studerende har arbejdet med spørgsmålet.  

 

Fem forskellige svar blev derefter præsenteret af fem forskellige grupper på HK Danmarks kongres for delegerede, tilhørere samt et panel af løver styret af journalist Anja Bo. I panelet sad Vincent Hendricks, Natasha Al-Hariri og Bente Sorgenfrey. De gav løbende feedback og point mellem 0-5 for træfsikkerhed i forhold til at identificere et behov/problem, løsningens værdi for målgruppen og kvaliteten af selve præsentationen. 

Vinderne blev gruppen, der præsenterede konceptet HKonnect - et netværk mellem nuværende og tidligere studerende. Et uforpligtende peer-to-peer netværk:

 

Illustration af HKonnect

 

Du kan se billeder fra case competition her: