Det er Charlottes kollega Mathilde Hansen, der har indstillet sin tillidsrepræsentant til prisen.

Til A4 Medier siger hun:

”Hun så det bedste i mig og gør så meget godt for sine medmennesker. Hun er der altid. Jeg kan ikke sætte ord på, hvor meget det vil betyde for mig, hvis hun vinder. Jeg tror, jeg ville fælde en tåre….”

 

Charlotte Madsen TR

Foto: Charlotte Madsen er Tillidsrepræsentant i Føtex i Nyborg, og er indstillet til prisen som Årets TR 2021 af sin kollega Mathilde Hansen. Prisen uddeles den 25. november.


På landsplan er der 300 andre kolleger, der på samme måde har indstillet deres deres tillidsrepræsentanter: De synes, ligesom A4 Medier, at tillidsrepræsentanterne landet over fortjener en anerkendelse for deres store indsats.

 

Stort tillykke fra HK Midt

I HK Midt er tilgangen den samme, nemlig at vores tillidsrepræsentanter i alle fire sektorer arbejder hårdt for at gøre en forskel for deres kolleger – og at deres arbejde fortjener opmærksomhed:

- Stort tillykke til Charlotte for den flotte anerkendelse af hendes arbejde som tillidsrepræsentant i Føtex Nyborg. Alene indstillingen er et skulderklap fra kollegerne, der sætter pris på det faglige arbejde, hun laver på deres vegne. Personligt synes jeg samtidig, at prisen i sig selv sætter velfortjent fokus på alle de tillidsrepræsentanter, der landet over knokler for deres kolleger, medlemmer og for ordentlige arbejdsforhold, siger Jens Pedersen, der er sektorformand for HK Handel Midt.

 

Kryds fingre for Charlotte

Sidst i november afsløres det ved en stor prisfest, hvem der løber med selve titlen Årets TR i det landsdækkende initiativ. Det skal, ifølge A4 Medier, være med til at ”…. hylde og løfte heltene i den danske model: Tillidsrepræsentanterne”. Det er første gang, at titlen Årets TR uddeles, og hele HK Midt krydser fingre for, at Charlotte fra Føtex løber med pris og ære!

 

Du kan i øvrigt ”møde” Charlotte og Mathilde her (artikel med video):

https://www.a4arbejdsliv.dk/artikel/charlotte-er-nomineret-til-aarets-tr-moed-hende-her