fire plakater til Black Friday med opfordring til kunder om at opføre sig ordentligt

Illustration: Tone Thoresen / Koalitionen.dk 

Ville I ønske, at nogen kunder var lidt bedre til god opførsel? De kommende måneders travlhed med Black Friday og julesalg byder desværre også på ekstra utålmodighed hos nogle af de, der har lidt for kort lunte, allerede før de træder ind i butikken

Nu kan I få en plakat til at hænge op i jeres butik med en opfordring til kunderne om, at god opførsel er ganske gratis. Send en mail til HK Handels kommunikationsafdeling med din adresse, så sender vi plakater retur. Skriv gerne, om du vil have plakaten i en størrelse A3 eller A4. 
Du kan også hente dem her i en digital udgave i hvid, pink, blå eller gul version.

Kender du nogen, som kunne have brug for at huske, hvordan man er en god kunde på Black Friday? Så del denne video på dine sociale medier, og få spredt det gode budskab.

Fik du læst? 

Black Friday 2021: Regler for din arbejdstid