Det betød blandt andet, at vi holdt de første digitale generalforsamlinger i HK Østjyllands historie – og med stor succes! På en måde var det selvfølgelig et nybrud i den demokratiske tradition i forhold til, hvordan vi plejer at gøre, men det virkede på den anden side også ret naturligt, da alle andre møder på det tidspunkt foregik digitalt. Til næste år har vi besluttet at tage det bedste med fra begge verdener, så her bliver alle generalforsamlinger planlagt som hybride møder, hvor du kan deltage på den måde, der passer dig bedst - fysisk eller hjemmefra.For mange medlemmer bød 2021 fortsat på usikkerhed på jobmarkedet. Mange var blevet ledige under første runde af Coronaen, og jobsøgningen var tung derefter, for der var ikke mange ledige jobs. Men det kom der heldigvis, og vi sendte mange medlemmer godt videre i deres karriere. Særligt svært var det for de nyuddannede medlemmer, der pga. mange ledige, ofte blev valgt fra på manglende erfaring i forhold til andre ansøgere. Lige nu er situationen faktisk den, at ledigheden er lavere end inden Corona. En del af vores ledige er kommet i job inden for andre brancher end der, hvor de traditionelt har været beskæftiget. Det er supergodt. Går du med tænker om at skifte job og måske endda branche, så kontakt vores JobBørs på jobboers-oestjylland@hk.dk.

I løbet af Corona-perioden er det blevet enormt tydeligt, HVOR vigtig efter- og videreuddannelse er. Man står altså bare stærkere, når man er opdateret, og man kan aldrig lære for meget. Derfor har vi ringet ud til rigtig mange af vores medlemmer i job og har talt med dem om efteruddannelse. Er du en af dem, vi ikke har fået fat på, så ring meget gerne ind til os og få en snak om, hvordan du kan dygtiggøre dig, så du fortsat er attraktiv på arbejdsmarkedet.

2021 blev også året, hvor HK Danmark fik nyt formandskab – og den første kvindelige forbundsformand nogensinde. Vi fik vedtaget et nyt målprogram for at udvikle HK som en samarbejdende, fællesskabsorienteret fagforening. For at være stærke, skal vi stå sammen! Og her kan du hjælpe til ved at tale med dine kollegaer om vigtigheden af, at også de bliver en del af vores faglige fællesskab. Du kan også hjælpe ved at følge HK Østjylland på Facebook, LinkedIn og Instagram. Det betyder mere, end du aner, når du følger, liker, kommenterer eller deler vores opslag.

Tusind tak for, at du var med i 2021, og vi glæder os til at hjælpe dig i 2022 – uanset om det er med karriereudvikling, sparring om dine videreuddannelsesmuligheder, hjælp til jobsøgning, juridisk hjælp eller noget helt femte.

Rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår fra alle os i HK Østjylland.

 

ændringer i Åbningstiden omkring jul

Torsdag den 23. december lukker kontoret i Brabrand kl. 15, men du kan fortsat ringe frem til kl. 17.

Lokalkontorerne i Randers, Grenaa og Silkeborg er lukket mellem jul og nytår, men du kan fortsat ringe til os eller besøge os i Brabrand.

HK er lukket for personlig og telefonisk henvendelse den 24. og 31. december.

Se åbningstider og telefonnumre.