Jeg blev helt mundlam og rød i hovedet. Det kom virkelig som en overraskelse og jeg blev virkelig glad. Jeg vidste slet ikke jeg var blevet indstillet
- Simone Rasmussen, elev Home & Garden Ullerslev

  

Michael Elnegaard, direktør Home & Garden Ullerslev, Simone Rasmussen, Årets Elev 2021 HK Privat Midt og Marianne Glintborg, formand HK Privat Midt står på kontoret efter Simone har vundet titlen.

Billede: Fra venstre: Michael Elnegaard, direktør Home & Garden Ullerslev sammen med Simone Rasmussen, Årets Elev 2021 HK Privat Midt og Marianne Glintborg, formand HK Privat Midt, på kontoret efter Simone er blevet overrasket med titlen som Årets Elev HK Privat Midt 2021.

 

   - Jeg blev helt mundlam og rød i hovedet. Det kom virkelig som en overraskelse og jeg blev virkelig glad. Jeg vidste slet ikke jeg var blevet indstillet, lyder det fra Simone umiddelbart efter.

Simone sad og var i gang med dagens opgaver på sin arbejdsplads Home & Garden, da HK, familie og kolleger kom og afbrød med flag, kage og lykønskninger. Simones direktør Michael Elnegaard havde også selv været ude og sørge for boblevand og kage til fejringen. Med hans hjælp lykkedes det at holde overraskelsen hemmelig for vinderen.

 

Ros fra direktøren: Pligtopfyldende og godt humør

Da Simone blev ansat som virksomhedens første elev for et år siden, var der udbredt enighed hos det lille team i virksomheden om at hun, var det perfekte match til dem. Simone bidrager til virksomheden både med sine faglige kompetencer, men også høje humør, som Michael skriver i sin indstilling (uddrag):

   - Simone Rasmussen er den første kontorelev, vi har haft i Home & Gardens administration. Vi er et lille kædekontor i en frivillig kæde, som består af 25 selvstændige planteskoler rundt om i hele Danmark. På kontoret skal vi være blæksprutter og have mange kasketter på, og hverdagen kan være noget hektisk, og det er vigtigt, at man kan holde fokus og holde hovedet koldt. Det klarer Simone altid, og der er altid højt humør. Hun er pligtopfyldende, er god til at samarbejde, og hun har stor flid og gå på mod – både på kontoret og i skolen, hvor hun klarer sig fantastisk godt.

 

 

 

Det perfekte match

Som Michael lægger vægt på i sin indstilling, så er glæden stor for Simone som elev. Den begejstring står han ikke alene med, for som Simone selv siger:

   - Jeg har været her i et år nu. Jeg valgte Home & Garden, fordi det er et mindre sted end mange andre. Til jobsamtalen kunne jeg mærke vi havde rigtig god kemi, og lige siden har de bare været helt vildt søde, så jeg var slet ikke i tvivl da de tilbød mig pladsen. De har taget godt mod mig, og jeg har ikke følt sig som ”bare” en elev.

Simone er nu halvvejs i sin elevtid hos Home & Garden som elev med speciale i administration og har et år tilbage af sin uddannelse.

 

Anerkende de dygtige elever

Kåringen af årets elev er til for at sætte fokus, på de mange dygtige elever indenfor HK’s område. Samtidig med vil HK Privat Midt gerne understrege det store behov for faglærte elever på arbejdsmarkedet:

   - Prisen lægger vægt på alt hvad en god kollega indebærer. Alt fra faglig dygtighed til et positivt bidrag til arbejdsmiljøet. Jeg vil derfor ønske Simone stort tillykke med prisen. Hun er udvalgt blandt mange kvalificerede elever, så vi håber du er stolt og glad for prisen, lyder det fra Marianne Glintborg sektorformand HK Privat Midt, som runder af med:

   - Jeg vil ønske Simone alt held og lykke – både i resten af din elevtid – men også når du er færdiguddannet og skal ud at finde job.

 

fakta om årets elev hk privat midt

Prisen som årets elev gives ud fra kriterierne om at være en god kollega. Lige fra den faglige dygtighed til sociale kompetencer i forhold til arbejdsmiljø.  

Vinderen bliver fundet af en jury, som består af HK og eksterne jurymedlemmer.  

I år er første gang prisen er blevet uddelt af HK Midt, som omfatter Fyn og Fredericia.  

Du får fagligt fællesskab

Vær med i det faglige fællesskab på din arbejdsplads. Det er dig og dine kolleger, der vælger tillidsrepræsentanten, der er HK’s lokale repræsentant. Og som kan hjælpe dig i dagligdagen. Et fagligt fællesskab er ikke blot faglig støtte – det er også socialt fællesskab, hvor du har indflydelse på aktiviteter og handlinger.