Pia Lund Jeppesen, faglig konsulent i HK Kommunal Hovedstaden, har som den første lagt billet ind på at blive valgt som næstformand på HK Kommunals ekstraordinære kongres den 2. marts.

Tillidshvervet som næstformand har stået ledigt, siden HK Kommunals hidtidige næstformand, Mads Samsing, tilbage i oktober måned blev valgt som næstformand for HK Danmark.

Den 55-årige næstformandskandidat er HK’er og har lige siden 1986 i en stort set ubrudt årrække virket som enten sagsbehandler, teamleder eller faglig konsulent for HK’s kommunale og regionale område.

I de seneste fire år har Pia Lund Jeppesens arbejdsliv været forankret i HK Kommunal Hovedstaden, hvor hun har beskæftiget sig med blandt andet rådgivning, mægling og forhandling.

Arbejdsmiljø og kompetenceudvikling

Om sit kandidatur fortæller Pia Lund Jeppesen:

- Jeg har den erfaring og de faglige kompetencer, der skal til, for kunne medvirke til at bringe HK Kommunal ind i fremtiden som en vedkommende og dynamisk fagforening. Jeg vil arbejde for, at tillidsrepræsentanter, medlemmer og afdelinger får nogle faglige og politiske rammer, der kan sikre flest muligt et godt og udviklende arbejdsliv. Arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og sikring af HK’ernes fødekæde på arbejdsmarkedet er blandt mine mærkesager.

I HK Kommunals nyhedsbrev, der udkommer den 24. februar og altså umiddelbart før HK Kommunals ekstraordinære kongres, vil der være en fyldig præsentation af de kandidater, der stiller op som næstformand for HK Kommunal.

Kort om Pia Lund Jeppesen

2017- Faglig konsulent i HK Kommunal Hovedstaden

2015-2017 Forhandlingskonsulent i Lærernes Centralorganisation og CO10

2012-2015 Teamleder for det personalepolitiske område i HK Kommunal

2004-2012 Forhandlingskonsulent i HK Kommunal

Artiklen er opdateret 12. januar 2022