Et godt arbejdsmiljø gør en verden til forskel. Har I gjort en særlig indsats for at styrke arbejdsmiljøet på din arbejdsplads? Nu kan du indstille din arbejdsplads til Arbejdsmiljøprisen 2022, så andre kan blive inspireret af jeres gode arbejde. 

Bag prisen står Arbejdsmiljørådet, hvor HK Danmarks næstformand Mads Samsing sidder med. Han håber, at mange vil gribe muligheden for at få et velfortjent skulderklap.

- Et godt arbejdsmiljø er helt afgørende. Både for vores sikkerhed, sundhed og trivsel i jobbet. Så de medarbejdere og arbejdspladser, der går forrest for at styrke arbejdsmiljøet fortjener i den grad at blive hyldet. Og jeg håber, at rigtig mange af dem vil indstille sig, siger Mads Samsing og fortsætter:

- Det er vigtigt at få de gode succeser og samarbejder om arbejdsmiljøet frem i lyset, som kan inspirere andre. Så jeg er spændt på at se, hvem vinderne bliver i år. 

Arbejdsmiljøprisen 2022 har fire forskellige kategorier: Muskel- og skeletbesvær, Arbejdsulykker, Psykisk arbejdsmiljø samt Kemi og vådt arbejde. 

Du kan indstille din arbejdsplads og læse mere om kategorierne her: 

Indstil din arbejdsplads (Linket er udløbet pr 8/22 2022)
Deadline er den 1. februar 2022. 

 

Om Arbejdsmiljøprisen

Siden 2006 har Arbejdsmiljørådet uddelt Arbejdsmiljøprisen til arbejdspladser, som har skabt markante resultater og løst vigtige udfordringer i arbejdsmiljøet gennem vedholdende indsatser og et tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Arbejdsmiljøprisen uddeles til fire arbejdspladser, som gør noget særligt for arbejdsmiljøet, og som kan inspirere andre. De 12 nominerede arbejdspladser og de fire vindere udvælges af en Dommerkomité, der består af repræsentanter fra DA, FH, KL, Lederne og Akademikerne og formand for Arbejdsmiljørådet Cristina Lage.

 

Kilde: Arbejdsmiljørådet