Det føles allerede som længe siden at vi var til HK Danmarks kongres, valg af nyt formandskab og retningen mod de næste 4 år er lagt. I bestyrelsen glæder vi os over, at det nye formandskab – Forbundssektorformand Anja C Jensen og Forbundsnæstformand Mads Samsing – allerede har sat vigtige spor i politiske mærkesager.

HK Kommunal Nordjylland afholder generalforsamlingen den 23. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres og Kulturcenter hvor blandt andet Anja C Jensen er med som faglig taler.


Flere medlemmer skal gerne i gang med en kompetencegivende uddannelse.

Kompetence udviklingsplan eller kompetence uddannelsesplan.

Kært barn har mange navne, men det ændrer ikke på at der er et fald i antallet af medlemmer der er i gang med kompetencegivende uddannelse, og mange medlemmer har slet ikke en udviklingsplan.

Vi har nye måder at arbejde på, øget digitalisering og krav om andre og nye kompetencer. Vi står over for en række forandringer i arbejdslivet, der alle peger på behovet for, at medlemmerne i endnu højere grad kompetenceudvikler sig. Derfor er det vigtigt, at vi har fokus på at arbejde systematisk og strategisk med kompetenceafklaring og kompetenceudvikling.

Der bliver løbende arbejdet med kompetenceudvikling både lokalt og centralt, og har du behov som medlem at få hjælp til at videreudvikle dig i dit arbejdsliv, er der altid hjælp at hente enten i HK afdelingen eller på HK´s karrieretelefonen.

 

HK Kommunal Nordjylland generalforsamling

Det er også med en god fornemmelse i maven, at vi nu står med et Danmark der er genåbnet så vi kan mødes med vores kollegaer og sætte et stærkt aftryk sammen.

I bestyrelsen ser vi frem til at slå døren op for jer og afholde en længe ventet fysisk generalforsamling. Har du endnu ikke tilmeldt dig, kan du gøre det via dette link: https://hktilmeld.dk/4413  (Linket er udløbet pr 13/4 2022)

Bedste hilsner fra

Katharina H Antonsen, Formand
Susanne Thorsø, Næstformand

Katharina Antonsen og Susanne Thorsø