Der skal vælges ny næstformand i HK Stat MidtVest.

Heidi Hensgen Kjær genopstiller ikke til posten. Først meldte Heidi Søgaard Madsen sit kandidatur, og nu har Michael Erhardsen gjort det samme. 

Michael Erhardsen

Michael Erhardsen

Kære kammerat,

En relativ ung mand stiller op til posten som næstformand hos HK Stat MidtVest. Dog med et iver-sind. 

Jeg hedder Michael Erhardsen, 33 år. Til daglig er jeg bosiddende i Holstebro – nok mest i Viborg hos kæresten.

Arbejdet foregår blandt andet hos Midt- og Vestjyllands Politi som FTR og formand for den lokale HK-klub. Ligeledes arbejder jeg hos dansk politi som en helhed, som næstformand hos HK Politi og Anklagemyndigheden – én af de få tilbageværende landsklubber i HK.

Motivation

I det seneste år har jeg engageret mig i arbejdet hos vores fælles HK Stat bestyrelse. Hvor utroligt meget er sket på kort tid.

Mange fagpolitiske spørgsmål, bestyrelsen er blevet mødt med, har blandt andet givet os muligheden for, at vi sammen har kunnet være med til at præge blandt andet uddannelses- og kompetenceudviklingsmulighederne for HK Stats medlemmer. Et punkt, der personligt interesserer mig gevaldigt meget.

Det at skabe uddannelses- og kompetenceudvikling til andre. Arbejdet i, at fælles bliver vi klogere, holder os opdateret og herigennem bliver mere værd. Sammen kan vi, med fagforeningens fællesskabs ånd, opnå meget på kort tid. 

Derved ikke sagt, at vi kan hvile på laurbærrene, tværtimod. Vi bliver sammen nødt til, fortsat at holde HK Stat MidtVest fanen højt.

Mød den anden kandidat Heidi Søgaard Madsen

Meld dig til generalforsamlingen

Artiklen er opdateret 03. marts 2022

Du har indflydelse som medlem

Din mening tæller, for vi er din og alle de andre medlemmers fagforening. Derfor kan du stemme til generalforsamlinger – ligesom du til hverdag kan få indflydelse via vores repræsentanter på både skoler og arbejdspladser. HK er nemlig et fællesskab, hvor alle har en stemme.