HK Handel MidtVest oplever i øjeblikket mange henvendelser fra fleksjobbere, der ikke får det, de er berettiget til gennem overenskomsten.

 

Der har blandt andet lige været en henvendelse, hvor det viste sig, at der måtte rejses et krav mod en arbejdsgiver på 90.000 kroner, fordi en fleksjobber over en periode på fem år ikke havde fået lønstigning, fritvalgsordning og pension.

 

Hør faglig sagsbehandler Rina Hoff Lørup fra HK Handel MidtVest fortælle, hvorfor det er vigtigt, at du henvender dig, så vi kan kigge din ansættelseskontrakt igennem.

 

Så du ikke går glip af det, du har krav på.

 

 

Læs også artiklen ”Får du det, du har krav på?”

 

Og bliv klogere på hk.dk/fleksjob

Artiklen er opdateret 27. april 2022

Du får gode råd og faglig hjælp – når du er i job

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.