Sommerferien banker på døren for mange af os. Nogle er måske ved at planlægge, hvad der skal i kufferten eller i bilen, andre ved at planlægge projekter hjemme, som man ikke lige har haft tid til i løbet af året, men fælles for alle er, at man lige får andre indtryk ind og tænker på noget andet end det, man plejer. 

De indtryk, der står stærkest for mig i det første halvår, er for det første vores generalforsamling d. 17. marts, hvor vi for første gang længe kunne mødes ansigt til ansigt. Det var en rigtig hyggelig aften med mange kendte ansigter fra forskellige arbejdspladser i Nordjylland, og hvor vi viste, hvad bestyrelsen har gået og arbejdet med i den forgangne periode. 

Mere end 1000 tillidsvalgte fra alle sektorer var med til at sætte stress og de udfordringer, som stress fører med sig, på dagsordenen, og vi var rigtig godt repræsenteret fra Nordjylland og Handel
-Jon Harild

Et andet indtryk er den store stress-konference for tillidsvalgte i HK, som blev afholdt i Fredericia. Mere end 1000 tillidsvalgte fra alle sektorer var med til at sætte stress og de udfordringer, som stress fører med sig, på dagsordenen, og vi var rigtig godt repræsenteret fra Nordjylland og Handel. 

Hvis vi kigger ind i efteråret, vil de kommende overenskomstforhandlinger nok fylde rigtig meget. Vi vil igen i år bede jer om input og ønsker til de kommende forhandlinger, og vi vil meget gerne høre fra jer. I vil få rig mulighed for at komme med ønsker, både på møder vi holder, og I vil også kunne sende dem til os. Der vil komme meget mere information ud, når vi kommer tættere på.

Vi er også ved at stable et par projekter op, hvor vi kommer ud på lokale arbejdspladser og fortæller om mulighederne for uddannelse, og planen er, at hvis det går, som vi håber, vil vi gå endnu bredere ud. Uddannelse er vigtig for at holde os selv attraktive for arbejdsgiverne og kan være med til at øge vores markedsværdi. Vores overenskomster giver nogle muligheder for at tage en uddannelse uden omkostninger for hverken dig eller din arbejdsgiver, og hvis du skal have noget vejledning, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil stå parat. 
Uddannelse er vigtig for at holde os selv attraktive for arbejdsgiverne, og kan være med til at øge vores markedsværdi
- Jon Harild

Til sidst vil vi lige slå et slag for generalforsamlingen i 2023. Den er planlagt til at løbe af stablen onsdag d. 29. marts, og jeg håber, at vi ser rigtig mange af jer dér. 

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne ønske jer alle en pragtfuld sommer med mange gode oplevelser og gode stunder.

Bestyrelsen i HK Handel Nordjylland
Frederikke, Helle K., André, Bjarne, Helle N., Anita, Mads, Anja, Tina og Jon.
Jon Harild, formand for HK Handel Nordjylland

Jon Harild, formand for HK Handel Nordjylland.