Sommerhilsen til HK Stat Nordjyllands medlemmer juni 2022:Sommertid ved stranden
 
Kære alle
Nu er det snart tid til sommerferie for de allerfleste af jer, og det er jo specielt den lidt længere sommerferie, der er ferien, hvor man for alvor kan få ladet batterierne op, hvor man kan trække stikket helt fra sit arbejde og koble af med visheden om, at vækkeurets kimen holder pause i en lidt længere periode.

De seneste to år har vi været forhindret og/eller meget begrænset i at kunne rejse ud i verdenen, hvis det var det, der stod øverst på ønskelisten, men nu hvor det igen er muligt at rejse næsten lige hvorhen man vil, er der, givet vis nogle af jer, der vil benytte jer af den mulighed.

Men uanset hvor og hvordan man vælger at tilbringe ferien, så har man muligheden for at få slappet af og nå nogle af de ting, der ikke altid er tid til i hverdagen, eller måske i det hele taget bare at give sig selv den frihed at lave absolut ingenting. Når hverdagen så melder sig igen, er man forhåbentligt klar til at tage fat på opgaverne med fornyede kræfter. 

 

Til efteråret udbyder vi en række lønkurser for alle medlemmer af HK Stat Nordjylland. Kurset handler om, hvordan du som medlem kan blive klædt på til at lave en god lønindstilling.
- Jonna Vestergaard, formand HK Stat Nordjylland

 

I HK Stat Nordjylland holdt vi 8. marts den årlige generalforsamling, og det var heldigvis igen med fysisk fremmøde i Europahallen. Det var virkeligt rigtig dejligt at se så mange af jer igen. Allerede nu kan I sætte kryds i kalenderen for de to næste års generalforsamlinger, både i 2023 og 2024 er datoen den 21. marts.

Til efteråret udbyder vi en række lønkurser for alle medlemmer af HK Stat Nordjylland. Kurset handler om, hvordan du som medlem kan blive klædt på til at lave en god lønindstilling. Hvilke værdier kan du med fordel spille på? Der bliver masser af gode ideer og tips til, hvordan du kan øge dine muligheder for at få mere i løn. Vi holder kurserne på alle HK Nordjyllands lokaliteter, dvs. både i Hobro, Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Thisted.
I hører nærmere fra os om disse kurser, så hold øje med nyhedsbrevene eller nyheder under arrangementer for dig på HK Nordjyllands webside. 

Hvis du har spørgsmål, noget du undrer dig over eller noget du gerne vil have en snak om, så husk på at du til enhver tid altid er meget velkommen til at ringe til os på tlf. 3364 1309 eller direkte til mig på tlf. 2084 9471.

Til allersidst vil jeg sammen med teamet i HK Stat Nordjylland og HK Stat Nordjyllands sektorbestyrelse ønske dig og din familie en rigtig dejlig solskinsfyldt og helt igennem velfortjent sommerferie. 

Mange sommerhilsner
Jonna Vestergaard, Sektorformand HK Stat Nordjylland 

Jonna Vestergaard - formand for HK Stat Nordjylland

Jonna Vestergaard, Sektorformand HK Stat Nordjylland