3 personer omkring et bord med morgenmad

Modelfoto: Colourbox

Er du leder i staten og har ansvar for personale, er den Fælles Lederuddannelse I Psykisk Arbejdsmiljø (FLIPA) et oplagt valg for dig. Og vil du nå at være med i efteråret 2022, kan du lige præcis nå det, da fristen for at søge er 22. august.

Uddannelsen tager udgangspunkt i din hverdag som leder og giver dig den nyeste viden om arbejdet med håndtering, forebyggelse og udvikling i det psykiske arbejdsmiljø.

Næste hold, som er nummer 8 i rækken, begynder 13. september og er fordelt på 3 endagsmoduler og 2 halvdags netværksmøder. Sidste mødegang er 15. november. Undervisningen på det kommende hold foregår i København.

LÆS OGSÅ: Til dig, som er leder: Få den nyeste viden om psykisk arbejdsmiljø

Find flere detaljer og link til tilmelding på uddannelsens hjemmeside, hvor du også kan se korte videoer med underviserne på uddannelsen. Fra en af dem, autoriseret psykolog og ph.d. Malene Friis Andersen, lyder anbefalingen:

- Når du som leder har deltaget på dette kursus, får du nogle helt konkrete værktøjer til at løse to vigtige ledelsesopgaver: Du får viden om, hvordan du kan skabe trivsel og effektivitet hos den enkelte medarbejder, og du får viden om, hvordan du skaber gode relationer og gode forebyggende fællesskaber i dit team.

FLIPA blev aftalt mellem Medarbejder- og Kompetencestyrelsen (Medst) og Centralorganisationernes Fællesudvalg (CFU) ved OK18, og ved OK21 blev parterne enige om at videreføre den populære uddannelse.