Alle klubber har mulighed for at få et tilskud ifm. afholdelse af klubgeneralforsamling. Herudover kan klubberne søge om ekstra tilskud til særlige faglige aktiviteter.

- I HK bakker vi naturligvis op om virksomheder med overenskomster. Derfor vil vi gerne gøre det til en naturlig vane, at vi så vidt muligt handler hos virksomheder, cafeer mv med overenskomst. 

Du kan altid finde en oversigt over de hoteller, restauranter m.fl. som har overenskomst på hjemmesiden www.okforhold.dk. Eller du kan downloade app’en ”OK forhold” i App Store/Google Play.

 

Du kan finde information om, hvordan du søger tilskud til din Klubgeneralforsamling og mange andre nyttige informationer i HK Nordjyllands Aktivitetsregler. Du finder Aktivitetsreglerne på hjemmesiden: Aktivitetsregler i HK Nordjylland(læs for eksempel om emner som: Transportregler, Tabt arbejdsfortjeneste, Faglige sammenslutninger, Tilskud arbejdspladsklubber, Ansøgning, studietur, Brug af afdelingens lokaler, Alkoholpolitik, Arbejdspladsklubber, Gaveregler og meget mere....).

Overenskomst

Tjek overenskomstforholdene før du handler ind.