Kan du svare ja til disse spørgsmål, så kan du nu se frem til Nordjysk Karriere Boot Camp den 28. september 2022. Her inviterer HK Nordjylland nemlig til iværksætter-konkurrence:

 

- Vi vil gerne hjælpe unge med iværksætter-drømme tættere på at gøre drøm til virkelighed. Derfor har HK Nordjylland inviteret tre skarpe iværksættere, som alle personligt har realiseret drømme om iværksætteri. Disse eksperter vil på en såkaldt Boot Camp give iværksætter-drømmene konkret og målrettet sparring, fortæller Anders S. Pedersen, organisator, HK Nordjylland.

 

Mange af vores medlemmer har drømme om en karriere med mange skift mellem forskellige arbejdsgivere. Mange forventer at tage flere uddannelser gennem karrieren. En del medlemmer ser sig både som lønmodtagere og iværksættere: Nogle gange kun en ting ad gangen, andre gange som sideløbende karrierer.  
Anders S. Pedersen, organisator HK Nordjylland

 

Alle interesserede unge fra UCN og AAU kan søge om at komme med i konkurrencen.

Deltagerne kan se frem til at få helt konkret sparring på lige præcis deres konkrete forretningsidé. Og som afslutning vil dommerne kåre en samlet vinder af dagens iværksætter-ideer. Vinderen kan se frem til både en kontant præmie på 10.000 kr. samt tre skræddersyede rådgivningstimer med en af HK’s stærkeste rådgivere inden for iværksætteri.

 

De tre dommere er:

  • Frida Tarp, Teamleder og erhvervskonsulent, Business Aalborg, Start-up-Club
  • Frederik Zoega, HK Lab, København – og tidligere selv iværksætter
  • En repræsentant fra HK Freelancers Servicebureau. 

 

Iværksætterne kan både deltage individuelt eller som grupper. Konkurrencen har plads til i alt 8 deltagere/hold – og tre af pladserne er allerede besat. De resterende pladser fordeles efter ”Først til mølle”-princippet.

 

Karriereveje med sporskifte

Eksperter forudsiger, at fremtidens arbejdsmarked kan give mulighed for at mange mennesker vil foretage hyppige skift mellem lønmodtagerjobs, freelance-opgaver og perioder som selvstændig erhvervsdrivende.

Organisator Anders S. Pedersen
Organisator Anders S. Pedersen

- Mange af vores medlemmer har drømme om en karriere med mange skift mellem forskellige arbejdsgivere. Mange forventer at tage flere uddannelser gennem karrieren. En del medlemmer ser sig både som lønmodtagere og iværksættere: Nogle gange kun en ting ad gangen, andre gange som sideløbende karrierer. Disse drømme vil vi i HK gerne støtte medlemmerne i at realisere. Vi er nemlig som fagforening sparringspartner for medlemmerne – og vi følger med på hele karrierevejen med rådgivning og gode tilbud, både mens medlemmerne arbejder som lønmodtagere, og når de vælger freelancer-sporet på karrierevejen, slutter Anders S. Pedersen.

 

HK tilbyder medlemmer individuel målrettet sparring og hjælp hele arbejdslivet. Freelancere kan få mangfoldig hjælp fra HK. Se nogle af mulighederne for konkret hjælp og støtte fra HK til freelancere på www.freelancer.dk. 

 

Interesserede kan få mere information og tilmelde deres iværksætterdrømme til konkurrencen på konferencens hjemmeside: https://www.tilmeld.dk/nordjyskkarrierebootcamp2022/conference.