”Mindre bureaukrati!” Sådanne meldinger har stort set alle partier været ude med under valgkampen. 

HK er meget enige i, at der er brug for at rydde op. Det giver rigtig god mening at fjerne overflødige regler, som spænder ben for medarbejdere, borgere og virksomheder. 

Men det er afgørende at skelne imellem, hvad der er overflødigt, og hvad der absolut ikke er. Ikke alt bureaukrati er dårligt eller unødvendigt. Tværtimod. Uden bureaukrati – med hvad der dertil hører af regler og dygtige medarbejdere, der sørger for effektiv administration – kunne vores samfund slet ikke fungere. Og vi ville ikke have nogen retssikkerhed. 

Så der er brug for balance og fornuft i debatten.

HK'erne kan hjælpe –
uanset hvilken virkelighed man lever i

Med en ny video svarer HK derfor igen til Liberal Alliance, som med deres kampagnevideo langer ud efter bureaukratiet og skattemedarbejdere – ved at tegne et billede, der bevæger sig alt for langt væk fra virkeligheden.  


HK’s video kan du se her:

 

 

Og her er Liberal Alliances video: