Har du en kollega, som fortjener et ekstra stort skulderklap og måske prisen som Danmarks Bedste Kollega, så er det nu, du skal til tasterne og nominere vedkommende.

 

HK hylder nemlig de bedste kolleger med en fest, og vinderen får 25.000 kroner til et arrangement på arbejdspladsen.

 

Det er 6. gang, HK kårer Danmarks Bedste Kolleger, og alle kan nominere deres kollega til prisen. De gode kolleger gør arbejdsdagen bedre for alle, og derfor fortjener de at blive hyldet.

 

- Jeg ved, der findes masser af gode kolleger i Midt- og Vestjylland, for jeg hører om dem og møder dem, når jeg besøger de lokale arbejdspladser. Jeg håber, at rigtigt mange vil benytte lejligheden til at hylde deres kolleger ved at nominere dem til prisen. For gode kolleger betyder meget for arbejdsglæden og dermed trivslen, siger Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest.

 

Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest.

Inger Stranddorf, afdelingsformand for HK MidtVest, håber på mange nomineringer, for gode kolleger spiller en helt afgørende rolle for trivslen på arbejdspladsen.

 

Nemt at nominere en kollega

Du kan nominere din kollega på hk.dk/kollegakarma

 

Her bliver du hjulpet lidt på vej med et par spørgsmål, der gør det lettere at formulere præcist, hvorfor lige nøjagtig din kollega fortjener titlen som Danmarks Bedste Kollega.

 

Inger Stranddorf håber på mange nomineringer, for gode kolleger spiller en helt afgørende rolle for trivslen på arbejdspladsen.

 

- Efter en tid med udfordringer, der har stået i kø på mange arbejdspladser – med både hjemsendelser på grund af Corona og ekstra travlhed – er det for alvor tid til, at vi hylder nogle af dem, der har båret os igennem og holdt humøret oppe. Jeg er sikker på, vi alle har savnet nogen eller sat ekstra pris på et særligt kollegaskab. Derfor håber jeg på rigtigt mange nomineringer fra vores område til prisen, siger hun.

 

Vinder bliver kåret ved awardshow

I marts bliver der valgt 10 finalister, der sammen med den kollega, der har indstillet dem, kommer med til København til kåringen af Danmarks Bedste Kollega.

 

Kåringen finder sted den 27. april 2023 i Tivoli Congress Center og bliver holdt i samarbejde med kåringen af Danmarks Bedste Arbejdspladser, som Great Place to Work står bag.

 

Der er nedsat en særlig jury, som vurderer finalisterne. Juryen består af medlemmer fra Dansk Erhverv, Kommunernes Landsforening, Menneskebiblioteket, en HK-arbejdsmiljørepræsentant og HK.

 

Du nominerer din kollega på hk.dk/kollegakarma

 

Der er åbent for nomineringer februar måned ud.

Artiklen er opdateret 24. januar 2023

Du kan deltage i kurser og arrangementer

Vores kurser tager udgangspunkt i konkrete og aktuelle krav på arbejdsmarkedet. Du møder professionelle undervisere og oplægsholdere, der sikrer, at du får konkret viden med dig hjem. Så står du stærkere både fagligt, socialt og personligt, når du møder udfordringer i hverdagen. Du får det som en del af dit medlemskab - det eneste, det koster dig er din tid.