HK.dk logo

DANMARKS BEDSTE KOLLEGA 2018

1.760 kolleger blev nomineret til Danmarks Bedste Kollega 2018. Blandt dem er der udvalgt 10 finalister. Den 13. november bliver vinderne kåret i Cirkusbygningen i København.

> Se vinderne her

Danmarks Bedste Kollega 2018

Se de 10 finalister til Danmarks Bedste Kollega 2018 her ...

 • Regitse Pedersen
  Regitse Pedersen fra Netto Thisted

  Hun er ikke Danmarks bedste kollega, hun er VERDENS BEDSTE! Aldrig ha...

  Regitse Pedersen
  Regitse Pedersen fra Netto Thisted

  Hun er ikke Danmarks bedste kollega, hun er VERDENS BEDSTE! Aldrig har jeg haft en kollega som hende. Altid klar på at hjælpe, uanset om det er oplæring eller vagtbytte. Utrolig fleksibel pige med ben i næsen og en elskværdig personlighed. Jeg har grædt af grin med hende, og hun har været en skulder at græde ved, når det var nødvendigt. Hun løfter arbejdsmiljøet til et niveau, hvor alting føles som en leg.

 • Maria Folman Elsborg
  Maria Folman Elsborg fra Scandlines

  Maria er altid 'på'. Er yderst behagelig og hjælpsom. Altid smilende ...

  Maria Folman Elsborg
  Maria Folman Elsborg fra Scandlines

  Maria er altid 'på'. Er yderst behagelig og hjælpsom. Altid smilende og venlig. Er god til at hjælpe og vejlede. Hun taler altid pænt og holder en god tone, uanset hvor travlt der er, om der er 30 graders varme og 1200 passagerer. Hun er opmærksom og spotter hurtigt en situation, der skal reageres på. Om alt står pænt eller noget mangler. Nye kollegaer sætter hun hurtigt ind i rutinerne og gør det på en måde, så alle føler sig værdsat og velkommen.

 • Lisbeth Dahl Burchardt
  Lisbeth Dahl Burchardt fra Skive Kommune

  Hun er min vejleder, og en dygtig en af slagsen. Uanset travlhed har ...

  Lisbeth Dahl Burchardt
  Lisbeth Dahl Burchardt fra Skive Kommune

  Hun er min vejleder, og en dygtig en af slagsen. Uanset travlhed har hun altid overskud til at hjælpe mig på en lærerig og engageret måde, hun formår at skabe tryghed i min oplæring som kontorelev. Hun er forstående og lyttende, og det er også ment iblandt kollegaerne. Jeg skal skifte afdeling lige om lidt, men vil stadig støtte mig op ad hende i resten af min elevtid, da hun er et kæmpe forbillede.

 • Sys Tøttrup
  Sys Tøttrup fra Børnehaven Birkely

  Sys er en humør bombe og altid glad! Hun er altid klar på sjov og går...

  Sys Tøttrup
  Sys Tøttrup fra Børnehaven Birkely

  Sys er en humør bombe og altid glad! Hun er altid klar på sjov og går ikke til noget 50 procent. Det er alt eller intet! Hun formår samtidig at være seriøs og kompetent i sin profession som pædagog. Hun er ansvarsbevidst og yder altid det bedste. Hun udviser stor empati overfor alt på hendes vej og ser altid på den enkelte situation og handler derudfra – det ser jeg som en kæmpe egenskab! Hun tænker altid, hvad der er bedst for "holdet" fremfor hende selv!!

 • Henrik Aabling Daugaard
  Henrik Aabling Daugaard fra Tagtækkergruppen Odense Kommune

  Henrik spreder altid godt humør på kontoret med sin sindssygt gode hu...

  Henrik Aabling Daugaard
  Henrik Aabling Daugaard fra Tagtækkergruppen Odense Kommune

  Henrik spreder altid godt humør på kontoret med sin sindssygt gode humor. Det er aldrig kedeligt at komme på arbejde, når Henrik er der. Henrik er også meget empatisk og fornemmer hurtigt, hvis andre er pressede eller stressede og tilbyder gerne hjælp, selvom hans eget overskud måske knapt er til det. Han siger, at man skal huske at passe på sig selv, hvilket bare er SÅ vigtigt på vores offentlige arbejdsplads, hvor vi hele tiden får nye funktioner lagt oveni hatten.

 • Helle Gammeltoft Nielsen
  Helle Gammeltoft Nielsen fra Langeskov Planteskole

  Helle er altid glad og positiv og spreder en enorm motivation. Hun er...

  Helle Gammeltoft Nielsen
  Helle Gammeltoft Nielsen fra Langeskov Planteskole

  Helle er altid glad og positiv og spreder en enorm motivation. Hun er sund og energisk, og hun motiverer os andre til at komme i gang og få vores selvdisciplin op. Hun er den, der gør det sjovt at gå på arbejde, og den der gør det rart, når man også komme hjem efter fyraften, fordi man stadig har energi tilbage og overskud til sin familie. Hvis man har en dårlig dag, eller der skal løftes noget tungt, eller hvis der er stress på, er hun altid hjælpsom og giver en hånd. Man kan med god samvittighed holde sin fridag, hvis Helle har vagten, for hun har så meget styr på det, også selv om det går stærkt. Helle er specielt engageret, hvis hun kender målet, og der er glæde bag.

 • Lene Møller
  Lene Møller fra ReproCentret Vejle

  Lene er en super kollega, som er vellidt af hele huset. Uanset hvor m...

  Lene Møller
  Lene Møller fra ReproCentret Vejle

  Lene er en super kollega, som er vellidt af hele huset. Uanset hvor man møder hende, er det altid med et stort smil. Hun er dybt passioneret omkring sit arbejde, og er enormt dygtig til sit fag. Hun har en smittende personlighed, og er aldrig bange for at udtrykke sin mening, hvilket gør hende til en stærk holdspiller. Herudover er hun enormt omsorgsfuld og betænksom. En hjælpende håndsrækning kan man altid regne med at få fra hende uden brok eller tøven. Hun er der bare hver gang!

 • Tobias Falkentoft
  Tobias Falkentoft fra botilbuddet Parkvænget Glostrup

  Tobias hedder hjælpsom og omsorgsfuld til mellemnavn. Han tænker på s...

  Tobias Falkentoft
  Tobias Falkentoft fra botilbuddet Parkvænget Glostrup

  Tobias hedder hjælpsom og omsorgsfuld til mellemnavn. Han tænker på sine kollegaers ve og vel og behov, før sine egne behov. Samtidig er han også arbejdsmiljørepræsentant og gør alt, hvad der forventes af den rolle og lidt til. Han er både ansvarsfuld og engageret. For eksempel da vi fik ny ledelse og han fra den ene dag til den anden, skulle forsøge at forvalte et ret stort budget, på egen hånd, indtil den nye leder var kørt i stilling. Eller når han tager med på den årlige festival for at være chauffør og regnskabsmand, så de andre kollegaer har bedre tid til det, de er tilstede for.

Spred endnu mere
god KollegaKarma

Gode kolleger gør arbejdsdagen bedre, og vi kan alle være med til at sprede god KollegaKarma. Det er faktisk ikke så svært, og selv de små ting har stor betydning. Tag fx en kop kaffe med til din kollega, når du alligevel henter en til dig selv eller husk at rose din kollegas gode arbejde.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk