Hvilke opgaver er penge værd?

Kvinder får mindre i løn, får mindre prestigefyldte opgaver og står for størstedelen af det ulønnede omsorgsarbejde i familien. 

Men hvad betyder penge for ligestillingen? Hvilken rolle spiller det, at kvinder typisk trækker en større del af læsset – både på arbejdspladsen og hjemmefronten – når det gælder de opgaver, som selv om de er vigtige ikke giver point til lønsamtalen? Og hvordan kan vi gøre op med, hvilke opgaver der bliver set som værdifulde – og hvilke køn vi som samfund forventer tager sig af dem?

Vær med på Kvindernes Internationale Kampdag, når FIU-Ligestilling (HK, Dansk Metal, 3F, Serviceforbundet og Dansk Sygeplejeråd) inviterer til 8. marts-arrangement. 

Du kan bl.a. opleve Lise Vesterlund, økonomiprofessor og en af forfatterne bag bestselleren ”The No Club”, postdoc i økonomi ved CBS Anne Sophie Lassen, Eva Svavars, forkvinde for Kvindeøkonomien og bestyrelsesmedlem for Kvindeøkonomien Benedikte Løje Nielsen. 

Hvor?
PRESSEN - JP/Politikens Hus, 1550 København V

Hvornår?
Onsdag den 8. marts 2023 kl. 10.00 – 13.00 (ankomst fra kl. 9.30)

Program 

 

Tilmeld dig her