Danmarks Tekniske Museum i Helsingør har som formål at dokumentere og formidle udviklingen i naturvidenskab, teknik og industri samt herunder luftfart i det danske samfund. Læs mere på: tekniskmuseum.dk


Det Grønne Museum ligger i fantastiske omgivelser i Auning på Djursland og her kan du opleve jagten, skoven, landbruget og maden samlet i ét museum. Læs mere på: 
detgroennemuseum.dk

 

Hauchs Physiske Cabinet i Sorø er en formidabel samling af fysiske og kemiske apparater, samlet i tidsrummet 1790-1827 af kammerherre og overhofmarskal Adam Wilhelm Hauch (1755-1838). Købt af Kong Frederik VI i 1815. Skænket til Sorø Akademi i 1827. Læs mere her: awhauch.dk.


Medicinsk Museion i København er en udstilling i det oprindelige Kongelige Kirurgiske Akademi. Her udstiller Medicinsk Museion og holder arrangementer og events om den medicinske kulturarv. Læs mere på: 
museion.ku.dk


Naturhistorisk Museum i Aarhus har til formål at fremme naturhistorisk forskning og sprede kendskab til videnskabens resultater på dette område. Læs mere på: 
naturhistoriskmuseum.dk.

 

Naturama i Svendborg er et formidlings- og videnscenter, med naturen i fokus. Læs mere her: naturama.dk.


Science Museerne er en del af hovedområdet Science and Technology ved Aarhus Universitet i Aarhus. Science Museerne omfatter Steno Museet og Herbariet i Universitetsparken, Væksthusene i Botanisk Have samt Ole Rømer-Observatoriet i Højbjerg. Læs mere på: 
sciencemuseerne.dk

 

Statens Naturhistoriske Museum er nationalmuseum for naturhistorien i Danmark. Museet er beliggende i hjørnet af Botanisk Have nær Nørreport Station i København. Læs mere på: snm.ku.dk.

 

Økolariet i Vejle er et center om bæredygtighed, hvor alle borgere ganske gratis kan komme ind og få ny viden om, hvordan de kunne bidrage til en bæredygtig fremtid. Læs mere her: okolariet.dk.

 

Øresundsakvariet er et mindre saltvandsakvarium, der ligger tæt på Øresund ved Nordhavnen i Helsingør. Akvariet er en del Biologisk Institut ved Københavns Universitet og et videnpædagogisk center indenfor havmiljøet med oplevelser og inspiration til alle. Læs mere her: oresundsakvariet.ku.dk.