Til børnene vil der være mulighed for at deltage på krea-stationen, hvor der bl.a. kan laves insekthoteller. Det vil også være muligt at prøve vores lykkehjul og bean-bag spil, hvor der også er præmier på højkant. I teltet på pladsen kan du nyde gratis kaffe, te og saftevand.

Ved at deltage i loppemarkedet er du med til at støtte op om FNs verdensmål nr. 12 og 13 om ansvarligt forbrug og produktion og klimaindsats.
- HK Nordjylland

Det er gratis for medlemmer af HK at få en stand på markedet, hvor vi i alt har plads til 40-50 stande.

Loppemarkedet er åbent for alle gæster - også gæster, der ikke er medlem af HK. Så invitér gerne familie, venner og bekendte med til loppemarkedet og hjælp gerne ved at sprede informationen om loppemarkedet i din omgangskreds og via sociale medier. Muligheden for at få en stand er dog forbeholdt HK-medlemmer.

Ved at deltage i loppemarkedet er du med til at støtte op om FNs verdensmål nr. 12 og 13 om ansvarligt forbrug og produktion og klimaindsats.

HK Nordjylland håber på mange gæster, så kom og få en rigtig hyggelig dag for dig og din familie på den lokale ind- og udendørsmarkedsplads.

Praktisk info: 

  • Arrangementet foregår hos HK Nordjylland, Gartnervej 30, 9200 Aalborg. Tilmeld dig via følgende link:https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292268068
  • Deltagerne skal selv medbringe borde (til udendørs brug), tøjstativer eller andet til at sælge fra og evt. stole. Vi har borde (til indendørs brug) på henholdsvis 180x80 cm og 130x100 cm. 
  • I tilfælde af risiko for regn, så husk grej til at dække boden af for regnen, hvis du vil sælge effekter, der ikke tåler regn. 
  • Ved at tilmelde dig, tilmelder du dig til at have en stand. Du skal ikke tilmelde antal deltagere.
  • Standene tildeles efter først til mølle princippet.
  • Ca. 1 uge inden loppemarkedet vil du modtage en mail med praktiske informationer.
  • Har du lyst og mulighed for at bage en kage og medbringe, vil vi sætte stor pris på det. Kagerne vil blive solgt videre og overskuddet vil blive doneret til Julemærkehjemmet i Hobro.

  

Loppemarked med kunder i baggrund, foto Colourbox

HK Nordjylland inviterer til stort loppemarked, hvor medlemmer kan få en gratis stand og alle - også ikke - medlemmer er velkomne til at komme forbi og handle bæredygtigt ind samt deltage i arrangementets spændende aktiviteter - modelfoto: Colourbox.dk