TR Ole Byvard på lager

En bonus i december 2023 på 5.000 kr. og fra januar 2024 850 kr. mere i lønningsposen om måneden. Det er, hvad månedens TR har skaffet sine kolleger.

For et år siden forhandlede tillidsrepræsentant Ole Byvard en lønstigning hjem til Nomecos lageransatte. Nu et år efter har han gentaget succesen – denne gang endnu stærkere, fordi de var flere, der stod sammen i forhandlingen.

Aftalen omfatter Nomecos knap 600 lageransatte i Københavns Sydhavn, Køge, Odense og Aarhus, der alle modtager en bonus i december 2023 på 5.000 kr. og fra januar 2024 kan se frem til 850 kr. mere i lønningsposen om måneden.

Som tillidsrepræsentant lægger Ole stor vægt på at være lydhør over for medlemmernes krav.

- Hverken medlemmerne eller jeg var tilfredse med arbejdsgivers udspil, så det ville jeg ikke skrive under på. En forhandling er selvfølgelig mulighedernes kunst, men det er vigtigt, at man lytter til sine medlemmers krav og ikke umiddelbart giver efter overfor virksomhedens pres. En forhandling er først slut, når begge parter er enige, siger Ole Byvard.

Jo flere, jo stærkere

Han fremhæver, at firmaet har respekt for, hvis man er mange medlemmer, og derfor hjælper han også meget gerne sine kolleger med at melde sig ind i HK Handel.

- Vi stod stærkt i den her forhandling, fordi vi var mange medlemmer, og fordi vi var fire tillidsrepræsentanter, der stod sammen om at forhandle aftalen hjem for de lageransatte over hele landet.

I 2010 indledte Ole Byvard sin karriere hos Nomeco som vikar, og siden sin fastansættelse på virksomhedens lager i Københavns Sydhavn i 2012 har han engageret sig i virksomhedens bestyrelsesarbejde – og de seneste to år også som tillidsrepræsentant.

- Jeg kunne se, at jeg ville kunne gøre en forskel som TR, og det var vigtigt for mig at være der for alle HK Handels medlemmer, og at der ikke blev gjort forskel på tværs af afdelinger. Forandring og forbedringer for mine kolleger, dét er, hvad brænder jeg for, siger Ole Byvard.

Har du en tillidsrepræsentant, som du sætter stor pris på, og som gør en stor indsats for dig og dine kolleger? Så vil vi gerne høre fra dig. Send en mail til William Leerbeck Meyer på william.leerbeck.meyer@hk.dk

Læs også formandens blog om, hvorfor vi hylder tillidsrepræsentanterne.