Deltagere ved SAK Konferencen i 2023

Deltagere ved SAK-konferencen i 2023. Arkivfoto: Carsten Bundgaard Andersen.

Er du nyuddannet SAK’er, og er du startet eller på vej til at starte i dit første job?

Den. 26.-27. april afholder vi den årlige konference for lægesekretærelever og SAK-studerende. Vi vil gerne høre dig, der lige er blevet færdig på den sundhedsadministrative koordinator-uddannelse, fortælle om dine erfaringer og arbejdsopgaver.

Vi leder efter dig, som er er ansat i det kommunale, i en praktiserende klinik, i somatikken, i forskningsregi eller udenlands i f.eks. Grønland. Vi vil gerne høre fra dig, som vil inspirere dine fremtidige kolleger og vise, hvor mange muligheder der er som SAK’er.

Vil du være med, eller har du spørgsmål? Så skriv til ungdomskonsulent Annemette Rasmussen.

Flere nyheder 

Første hold sundhedsadministrative koordinatorer er færdiguddannede