MitID virker ikke. Hvad gør jeg?
Hvis du prøver at logge ind med en Apple enhed, skal du først prøve at rydde din historik. Sådan gør du:
Gå ind i Indstillinger
Vælg Safari
Ryd historik – webstedsdata
Hvis det ikke hjælper, skal du kontakte supporten hos MitID, da HK desværre ikke kan hjælpe dig i den situation.
Få support hos MitID
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du lave din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge MitID?
Ja, det kan du godt.
Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med MitID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med MitID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med MitID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Skal jeg altid logge ind med MitID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit MitID?
Ja, det kan du godt.
Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00
Alle mennesker kommer ud for svære ting, kriser og belastninger i løbet af livet. De svære hændelser og belastninger kan både opstå i det private liv og i arbejdslivet.
Men hvad kan vi stille op på arbejdspladsen, når en kollega rammes af sorg eller bliver stressbelastet? Hvad er god hjælp i de situationer, og hvad kan man stille op som kollega?
Fyraftensmødet stiller skarpt på:
Underviser:
Majken Blom Søefeldt er psykolog med speciale i arbejds- og organisationspsykologi og ejer af virksomheden Blom Søefeldt - Erhvervspsykologisk rådgivning.
Søvnbesvær på grund af stress kan også blive en mere permanent tilstand. Selv om tingene i dit liv er faldet på plads igen, kan den dårlige søvn blive hængende som en tillært dårlig vane – din hjerne har simpelthen lært at sove dårligt! Derfor er det vigtig at forholde sig til stressrelateret søvnbesvær så tidligt som muligt.
Undervejs i foredraget kommer du til at høre om:
Undervisningsform
En forudsætning for at kunne falde i søvn og sove igennem er, at der er ”ro på”, både i kroppen og i tankerne. I foredraget vil du blive introduceret til et par beroligende og søvndyssende øvelser, som du efterfølgende får adgang til på lydfil.
Øvelserne består af små, fysiske bevægelser, som aktiverer kroppens ro/hvile-respons. Øvelserne kan bruges til at få ro på nervesystemet, dæmpe tankemylder og øge din evne til at falde i søvn og sove igennem.
Underviser er søvnspecialist Birgitte Hinz. Birgitte har arbejdet med søvn, smerter og stress i mere end 15 år. Hun arbejder til daglig som foredragsholder og som behandler, hvor hun hjælper mennesker tilbage til en god søvn og mere overskud i hverdagen.
Log ind med MitID
Du kan altid bruge dit MitID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit MitID