HK.dk logo
Udmeldelse

Vil du gerne Melde dig ud?

Der kan være gode grunde til, at du vil forlade os, og vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 7011 4545. Du er også velkommen til at skrive til os.


For udmeldelse skriv eller ring på 7011 4545

Udmeldelse

Som medlem hos HK får du altid

/ Rådgivning af specialister

/ Hjælp til godt arbejdsmiljø

/ Hjælp til jobsøgning

/ Karriereudvikling

/ Gratis juridisk hjælp

/ Viden og råd om lønforhandling

Du får også en række Kontante fordele

Billige forsikringer

Gennem HK kan du forsikre dig så billigt, at besparelsen ofte dækker hele dit medlemskontingent. Du kan blandt andet få en indboforsikring til 1.305 kr. om året – uden loft på værdien af dit indbo.

Tilbud på ferier

Vi laver løbende rabataftaler, så du kan rejse billigt – og bo billigt på rejsen. Du kan fx bo på Scandics 22 hoteller med 20% rabat eller snuppe et all-inclusive-ophold på et af Sinaturs hoteller.

9 % bonus i forbrugsforeningen

Hvis du melder dig ind i Forbrugsforeningen, kan du få bonus i mere end 4.600 butikker, kæder og virksomheder. Du får typisk 9% bonus.

Rabat på underholdning

Uanset om du er til ishockey, ballet, fitness eller stand-up, har vi masser af rabatter til dig. Så brug dit HK-medlemskab, når du planlægger nye oplevelser.

Unik kollektiv lønforsikring

HK har forhandlet en unik, billig og meget gunstig lønforsikring hos Alka – som gælder for alle medlemmer af HK, som er kommunalt, statsligt eller privat ansat. Derfor kalder vi det en kollektiv forsikring. Du får den helt automatisk, når du er medlem af både HK og HK’s a-kasse – og præmien bliver opkrævet via dit kontingent. Forsikringen supplerer dine dagpenge, så du får op til 80 procent af din hidtidige løn i et halvt år, hvis du bliver afskediget – dog fraregnet et beløb svarende til arbejdsmarkedsbidrag.

Læs mere om HK Kollektiv Lønforsikring

Individuel lønforsikring

Som privatperson kan du tegne en fordelagtig lønforsikring direkte hos Alka – til en særlig pris. Den sikrer dig op til 80% af din nuværende løn i op til 12 måneder. Det kan være en god idé for dig i HK Handel, der ikke er omfattet af HK’s kollektive lønforsikring. Og det kan være en ekstra sikkerhed for dig i HK Privat, HK Stat eller HK Kommunal, da forsikringen vil træde i kraft, når din kollektive lønforsikring stopper efter ½ år. Dermed er du sikret op til 80% af din løn i op til 1,5 år i alt.

Læs mere om individuel lønforsikring

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk