Hurra for, at det endelig er blevet muligt at mødes fysisk igen. Der er restriktioner, ja, men det er nu sikkert og lovligt at holde generalforsamling i samme lokale, og det glæder vi os til. Det viser sig nu, at det var den rigtige beslutning at udsætte generalforsamlingen i år. Det er meget vigtigt at kunne skabe dialog på tværs til sådan et møde, og det kan man ikke ret nemt ved digitale møder. Derfor mødes vi som planlagt den 7. juni udstyret med coronapas og mundbind. Her skal vi vælge bestyrelsesmedlemmer til afdelingssektoren og delegerede til HK Danmarks kongres. Tilmeld dig her.

Da regeringen meldte de endelige planer for genåbning ud, blev hjemmearbejdende kun nævnt i forbifarten. Vi havde heller ikke regnet med andet, for I har jo gjort det så godt under pandemien, at andre områder var under større pres og derfor stod foran i køen. Der er nok ikke mange arbejdspladser, hvor man havde planlagt med at møde frem her i maj, og det er netop kodeordet: Planlægning. HK Stat Sydjylland bakker op om den indsats, der gøres for at sikre en god oplevelse for alle. Det kommer I til at høre mere om.

Pandemien har accelereret de ændringer, vores arbejdsliv var ved at undergå. Derfor har vi sat fokus på digitalisering på arbejdspladsen med tre foredrag, og det sidste med Carsten Beck bliver afviklet den 31. maj. Han sætter fokus på, hvad det vil sige at gå på arbejde i fremtiden. ”Det stiller krav om nye kompetencer, og måske i endnu højere grad et anderledes mindset, hvor både arbejdsplads og ansatte åbner op for nye måder at strukturere og udføre arbejdet på,” siger han. Du kan tilmelde dig frem til den 27. maj ved at klikke her.