HK.dk logo
D2292217837

TILBAGE TIL KALENDER

Implementering af Microsoft Azure Infrastructure Solutions (70-533)

Online

30. december 2023

På dette kursus lærer du at opsætte og administrere Microsoft Azure cloud-løsninger.

Se hele beskrivelsen

Tidspunkt: Online
Status Ledige pladser
Kursusnummer: 0795-18-03
Adresse: Online

Cloud-løsninger har været i stor vækst i flere år, fordi de øger fleksibiliteten og fx gør det muligt for virksomheder kortvarigt at hente ekstra serverkapacitet til fx web-applikationer uden, at udgifterne stiger i nært samme omfang. Derudover har cloud-løsninger den fordel, at I kan flytte fokus væk fra grundlæggende drift og opgradering af servere og i stedet bruger kræfterne der, hvor I skaber konkret, lokal værdi.

Indhold
Dette videokursus gennemgår mange af emnerne til Microsoft eksamen 70-533: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions.
Man vil gennem kurset oprette en ny organisation i Microsoft Azure og aktivere mange af de services der følger med Azure.

Det drejer sig bl.a. om:

1. Introduction to Azure
2. Design and Implement Azure App Service Apps
3. Create and Manage Compute Resources
4. Design and Implement a Storage Strategy
5. Implement Virtual Networks
6. Design role-based access control (RBAC)
8. Manage Azure Security and Recovery Services
9. Manage Azure Operations
10. Manage Azure Identities

Ved at følge dette kursus og ved at udføre de planlagte øvelser vil du være godt på vej til at kunne bestå testen til 70-533. Dette kræver dog en indsats og yderligere læsning i forhold til, hvad der bliver præsenteret på kurset. Der vil være links til yderligere information under hvert modul.

Målgruppe
Kurset er målrettet IT-administratorer, som står for opsætning af virksomhedens IT-udstyr og software-løsninger. Kurset kræver ikke programmerings-erfaring, men det er en fordel, hvis du har indsigt i opsætning af virtuelle maskiner og netværk.

Underviser
Underviser på kurset er Michael Rytoft Hansen, der har arbejdet som certificeret Microsoft-underviser og konsulent inden for Active Directory, system center og cloud-løsninger i 24 år.

Tidsforbrug
Kurserne er bygget op om materiale, som det normalt vil tage 5 almindelige kursusdage at gennemgå. Her får du i stedet tingene opdelt i +20 video-moduler på hver 30-60 minutter. Dertil kommer en række øvelser og tests undervejs.

Kurset benytter en Trial udgave af Microsoft Azure, som har en gyldighedsperiode på 30 dage, og det er derfor en fordel, hvis man har mulighed for at gennemføre kurset inden for den periode.

Videoundervisningen foregår på dansk, men de tilhørende PowerPoints, undervisningsmateriale og multiple choice-tests er på engelsk.

Da Microsoft ændre på Microsoft Azure løbende, kan der være emner, der bliver gennemgået som enten ser anderledes ud, end det der er vist, eller helt forsvinder. Ligeledes kan der blive tilføjet funktioner til Microsoft Azure som ikke er gennemgået, men som bliver en del af den gældende eksamen. Det er en del af den dynamik der er omkring Microsoft Azure og som det er umuligt at tage højde for.

Kursusbevis
Når du har gennemført forløbet, har du mulighed for at få et kursusbevis.

Efterfølgende certificering
Det er oplagt at fortsætte efter kurset med at tage en certificeringstest. Det vil typisk kræve, at du sætter yderligere tid af til at læse på stoffet. Her skal du tilmelde dig den officielle test, der foregår hos Segment i Hvidovre. Prisen er 1.500 kr. for hver certificerings-test.

Arrangør

SAMDATA\HK
Weidekampsgade 8
0900   København C

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Implementering af Microsoft Azure Infrastructure Solutions (70-533)

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Implementering af Microsoft Azure Infrastructure Solutions (70-533)

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem