HK.dk logo
D2292224327

TILBAGE TIL KALENDER

Microsoft Azure Infrastructure and Deployment (70100)

Online

30. december 2023

På dette onlinekursus lærer du at opsætte og administrere grundlæggende Microsoft Azure infrastrukture cloud-løsninger.

Se hele beskrivelsen

Tidspunkt: Online
Status Ledige pladser
Kursusnummer: 0795-19-02
Adresse: Online

På dette onlinekursus lærer du at opsætte og administrere grundlæggende Microsoft Azure infrastrukture cloud-løsninger.
Cloud-løsninger har været i stor vækst i flere år, fordi de øger fleksibiliteten og fx gør det muligt for virksomheder kortvarigt at hente ekstra serverkapacitet til fx web-applikationer, uden at udgifterne stiger i nær samme omfang, som hvis det var nødvendigt at tilføje den ekstra kapacitet i sit eget datacenter.

Indhold

Dette videokursus gennemgår mange af emnerne, som en Microsoft Azure Administrator har behov for at vide noget om. Kurset er ikke direkte målrettet nogen Microsoft eksamen, men vil til en vis grad kunne anvendes som forberedelse til følgende Microsoft eksamen: Exam AZ-103: Microsoft Azure Administrator.
Kurset er opdelt i en række overordnede emner, som bliver præsenteret gennem en række moduler inden for hvert emner. Der vil være fra 2 til 5 moduler pr. emne.

Følgende emner bliver gennemgået:

1. Manage Azure subscriptions and resources (5 moduler)
2. Implement and manage storage (5 moduler)
3. Deploy and manage virtual machines (5 moduler)
4. Configure and manage virtual networks (4 moduler)
5. Manage identities (2 moduler)

Ved at følge dette kursus og ved at udføre de planlagte øvelser vil du være godt på vej til at kunne arbejde som Azure Administrator med de grundlæggende ting.

Underviser
Underviser på kurset er Tommy Kristensen, der arbejder som certificeret Microsoft-underviser og er konsulent inden for Windows klient og Server, Office 365 samt Azure.

Tidsforbrug
Kurserne er bygget op om materiale, som det normalt vil tage 5 almindelige kursusdage at gennemgå. Her får du i stedet tingene opdelt i +20 video-moduler på hver ca. 30 minutter. Dertil kommer en række øvelser.
Kurset benytter en Trial-udgave af Microsoft Azure, som har en gyldighedsperiode på 30 dage, og det er derfor en fordel, hvis man har mulighed for at gennemføre kurset inden for den periode.
Videoundervisningen foregår på dansk, men de tilhørende PowerPoints, øvelser og links til yderligere materiale er på engelsk.
Da Microsoft ændrer på Microsoft Azure løbende, kan der være emner, der bliver gennemgået, som enten ser anderledes ud, end det, der vises, eller helt forsvinder. Det er en del af den dynamik, der er omkring Microsoft Azure, og som det er umuligt at tage højde for.

Øvelser
For at få det bedste udbytte af kurset, anbefales det, at du udfører de øvelser, der er i forbindelse med de enkelte moduler.
Til det kræves en ny Microsoft-konto oprettet på Outlook.com samt en Azure 30-dages Trial Subscription. I første modul i download-mappen findes en beskrivelse til oprettelse af disse konti.
Til brug for øvelser kan man enten bruge sin egen maskine eller oprette en selvstændig maskine, der er installeret med Windows 10. Dette kan f.eks. gøres i Hyper-V eller Vmware.
Hvis det ikke er muligt at anvende virtuelle maskiner på din egen maskine, er der også mulighed for at tilkøbe adgang til et online labmiljø til at udføre øvelser i. Online labmiljøet er ikke hosted hos Segment, men hos en partner i udlandet, og der vil derfor være en omkostning til dette på 40 euro eller ca. 300 kr. Adgangen gælder i 180 dage.
Der vil være beskrivelser til opsætning af kursusmiljøet i download mappen i første modul.

Kurset benytter en Trial udgave af Microsoft Azure, som har en gyldighedsperiode på 30 dage, og det er derfor en fordel, hvis man har mulighed for at genemføre kurset inden for den periode.

Bemærk! Der skal anvendes et kreditkort ved registrering af en Azure Trial Subscription.

Der bliver dog ikke trukket et beløb på kortet.

Kursusbevis
Når du har gennemført forløbet, har du mulighed for at få et kursusbevis.

Målgruppe

Kurset er målrettet IT-administratorer, som står for opsætning af virksomhedens IT-udstyr og software-løsninger. Kurset kræver ikke programmerings-erfaring, men det er en fordel, hvis du har indsigt i opsætning af virtuelle maskiner og netværk.

Vejledning

Tilmelding
Når du har tilmeldt dig på MitHK, får du inden for kort tid en mail fra kursusafdelingen@hk.dk med diverse praktiske informationer, så du kan komme i gang.

Sådan får du hjælp

  • Har du ikke modtaget din tilmeldingsnøgle, eller giver tilmeldingsnøglen ikke adgang til det ønskede kursus, skal du kontakte HK’s kursusafdeling: kursusafdelingen@hk.dk, 3330 4200.

  • Har du spørgsmål om det faglige indhold på et kursus, du deltager i, skal du bruge forummet på det pågældende kursus

Arrangør

SAMDATA\HK
Weidekampsgade 8
0900   København C

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Microsoft Azure Infrastructure and Deployment (70100)

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Microsoft Azure Infrastructure and Deployment (70100)

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem