Opdatering af it-systemerne

Vi opdaterer vores it-systemer i dag 02/12-23 kl. 09.00 - 20.30, du kan derfor opleve ustabilitet på HK.dk, og at du ikke kan logge ind i dette tidsrum.

Vi beklager ulejligheden.

HK.dk logo
D2292268403

TILBAGE TIL KALENDER

Programmering i C#

Online

31. december 2023

Udforsk programmeringssproget C#. Dette omfattende kursus guider dig gennem alt fra grundlæggende koncepter til avanceret programmering.

Perfekt til både nybegyndere og erfarne, der ønsker at opnå en grundig forståelse af C#.

Se hele beskrivelsen

Tidspunkt: Online
Status Ledige pladser
Kursusnummer: 0795-23-04
Adresse: Online

Indhold

Introduktion
Programmering har altid været et område i rivende udvikling, og alle IT-relaterede virksomheder har en eller anden form for tilgang til programmering. Enten udvikler eller vedligeholder virksomheden applikationer, eller også kan automatisering gennem kode øge produktiviteten markant. Uanset er det vigtigt at have en grundlæggende forståelse for programmering. Et af de mest populære og anvendte programmeringssprog er Microsofts C#.

C# er et kraftfuldt programmeringssprog, der er alsidigt nok til at kunne anvendes i alt fra desktop-applikationer til mobile apps og cloud-baserede løsninger. Det er kendt for sin stærke typekontrol, moderne syntaks og evne til at arbejde på tværs af forskellige platforme, hvilket gør det til en favorit blandt både nybegyndere og erfarne udviklere.

Kursusmateriale
Uanset om du er ny inden for programmering eller har lidt erfaring, vil onlineversionen af "Bogen om C#" være en uvurderlig ressource. Skrevet af Michell Cronberg, en erfaren udvikler og instruktør, tilbyder denne onlinebog omfattende vejledning i sproget, dets funktioner og anvendelse i forskellige sammenhænge.

Bogen indeholder indhold svarende til godt 500 A4-sider, inklusive tekst, billeder og videoer samt over 50 opgaver, der giver dig mulighed for at lege med sproget på egne præmisser. Alle opgaver har naturligvis en løsning, så du ikke bliver låst.

Materialet er opdelt i 4 niveauer:

  • Niveau 0: For den absolutte begynder. Dette niveau er designet til dem, der er helt nye inden for programmering og C#. Det dækker de mest grundlæggende koncepter og hjælper dig med at få en solid forståelse af sprogets fundament.

  • Niveau 1: Grundlæggende C#. Her begynder du at udforske mere komplekse aspekter af C#, såsom kontrolstrukturer, metoder og enkelte objektorienterede koncepter. Dette niveau er ideelt for dem, der har basal erfaring med programmering og ønsker at bygge videre på deres færdigheder.

  • Niveau 2: Videregående C#. Dette niveau går dybere ind i mere avancerede emner som arv, polymorfi og exception-håndtering. Det er målrettet dem, der allerede har en god forståelse af de grundlæggende koncepter og ønsker at udvide deres viden og færdigheder.

  • Niveau 3: Avanceret C#. Her udforskes de mest komplekse og avancerede aspekter af C#. Det inkluderer emner som tråde, asynkron programmering og avanceret datahåndtering. Dette niveau er for de mere erfarne udviklere, der ønsker at mestre C# på et højt niveau.

Uanset din erfaring med programmering, kan dette kursusmateriale hjælpe dig med at lære mere om C# og udvikle dine programmeringsfærdigheder. Du er velkommen til at bruge materialet som du ønsker, enten helt fra bunden eller på det niveau, du er mest komfortabel med.

Tilmelding

Som medlem af SAMDATA/HK har du fri adgang til alt materialet i ubegrænset tid.

Du opnår gratis adgang til materialet ved at tilmelde dig på siden her, hvorefter du vil modtage en mail med de nødvendige links.

Arrangør

SAMDATA\HK
Weidekampsgade 8
0900   København C

Kontakt:
Samdata
Direkte:
3330 4470
Telefon:
33304470
Mail:
samdata@hk.dk
Web:
www.hk.dk/omhk/tvaergaaende-landsforening-og-branchesektion/samdata

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Programmering i C#

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Programmering i C#

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem