- At tale med Birgitte har givet mig mulighed for at sige de svære ting højt i et trygt rum, også de emner, jeg havde tænkt var ’dumme’.

Sådan siger en ny chef efter at have takket ja til HK Kommunal Chefgruppens tilbud om gratis coachingsamtaler – efter først at have været i tvivl om, hvad hun skulle tale med en ledelsescoach om.

- Den tanke er gjort til skamme, og jeg har anbefalet alle mine mellemledere at prioritere samtaler med en coach, lyder anbefalingen fra chefen.

Du kan tale om alt i lederjobbet

Tilbuddet gælder alle HK Kommunals medlemmer, som er ny i enten et leder- eller chefjob og omfatter tre gratis, fortrolige samtaler af en times varighed i telefonen eller virtuelt på Teams. Du sætter selv dagsordenen, som fx kan handle om at afklare:

● Hvilken type leder er jeg?
● Hvad forventer medarbejderne af mig?
● Hvad forventer jeg af samarbejdet med mine lederkollegaer og chef?
● Hvordan indtager jeg og skaber mit eget ledelsesrum?
● Hvordan skaber jeg sammenhæng mellem mine værdier som leder
og som menneske?
● Hvordan sikrer jeg et sikkert og sundt arbejdsmiljø for mig selv og
arbejdsfællesskabet?

60 andre har allerede gjort det

Samtalerne faciliteres af coach Birgitte Glifberg, som selv har mange års erfaring fra leder- og chefjobs i det offentlige, og som nu er selvstændig ledelsesrådgiver og arbejdsmiljøkonsulent. Hun har coachet nye leder- og chefmedlemmer i HK Kommunal siden 2015 – et tilbud, 60 nye ledere og chefer allerede har gjort brug af.

- Som ny leder eller chef er det vigtigt at afklare, hvordan du vil afspejle dine værdier i din ledelsesstil, håndtere usikkerhed hos dig selv og evt. modstand i organisationen. Det kan du bl.a. bruge coachingsamtalerne til, siger Birgitte Glifberg.

Læs mere tilbuddet i folderen ”Få den bedste start på din karriere som ny leder eller chef”.

vil du tale med coachen?

Hvis du vil høre mere om tilbuddet om coachingsamtaler, skal du sende en e-mail til: chefgruppen@hk.dk
● Angiv dit navn, medlemsnr., mobilnr. og e-mail.
● Fortæl også gerne, om du allerede er startet i nyt chef- eller lederjob eller evt. startdato.
● Inden for kort tid kontakter coachen dig, så I kan tale nærmere sammen og evt. aftale første samtale.
Tilbuddet er til dig som medlem af HK Kommunal Chefgruppen og kan ikke overdrages til andre.