Arbejdsmiljøet i de offentlige organisationer er i konstant udvikling og forandring og bliver aldrig løst 100 % eller ’færdigbehandlet’ i MED-strukturen. Derfor kan det som leder være godt at have nogle konkrete steder at se hen efter inspiration og hjælp, når et arbejdsmiljøproblem melder sig på banen. Det kan være alt fra stress til seksuelle krænkelser, coronaens påvirkning på trivslen, fysisk overbelastning, behovet for restitution osv.

Her giver BFA Velfærd og Offentlig Administration en hjælpende hånd i form af række korte videoer, som tager fat om mulige arbejdsmiljøproblemer, en organisation og dermed også dig som leder kan blive konfronteret med.

Filmene præsenterer dig for BFA’s værktøjer, som ledelsen også kan bruge i sin vejledning, hvis tillidsvalgte og medarbejdere melder om arbejdsmiljøproblemer:

Ulykker
Stærkere sammen/arbejdsfællesskaber
Styrket samarbejde
• Krænkelser af seksuel karakter
Restituhvafornoget
Akut fysisk overbelastning
Digitalisering og det gode arbejde
Covid-19 og arbejdsmiljø
Digital chikane

Filmene er tænkt som appetitvækkere til de enkelte værktøjer, som findes på www.arbejdsmiljoweb.dk (konkrete links fremgår af videoen).