Medlemmer siger klart ”Ja” til ny OK

Et massivt flertal på 95 % stemte for den nye overenskomst i kommunerne og regionen. Hermed træder overenskomsten i kraft fra april 2021 og den gælder frem til og med marts 2024. 

58 % af de stemmeberettigede afgav deres stemme.

Læs mere om overenskomsten og resultaterne i form af blandt andet løn, kompetencemidler, arbejdsmiljø og fokus på seniorer: https://www.hk.dk/omhk/sektor/kommunal/ok21.

 

Medlemmer vinder luksusbrunch

I HK Kommunal Nordjylland har bestyrelsen udloddet præmier, bl.a. 30 gavekort til luksusbrunch for to personer, blandt de medlemmer, som afgav deres stemmer til urafstemningen om overenskomsten. De heldige vindere vil i de nærmeste dage modtage gaven fra HK Kommunal Nordjylland med posten.

Medlemmerne kan hermed for eksempel fejre genåbningen af de danske caféer med en dejlig brunch. HK Kommunal Nordjylland ønsker tillykke til vinderne – og siger tak til de mange medlemmer som deltog i afstemningen.