Det har været et mærkeligt år med nedlukning og tilbagevenden igen og igen, og de fleste af os trænger til et pusterum. Vi ved, at Coronaen har været hård ved mange med udfordringer på jobbet og både frygten for smitte og arbejdsløshed. 

Coronaen har vist os, at ingen er sikre i jobbet. Heller ikke selv om man passer det og gør det godt. Det handler i den grad om efter- og videreuddannelse. Derfor håber vi, at du i din ferie vil tænke på, hvad der skal til for, at du fortsat er relevant på arbejdsmarkedet.

Læs mere om efteruddannelse

Mange af os har også lært, at hjemmearbejde kan give både ro til fordybelse, og man kan bruge den sparede transporttid på familien. Samtidigt ved vi også, at mange har savnet den godt indrettede arbejdsplads og ikke mindst kollegaerne. Vi skal nu sætte fokus på, hvordan vi fremadrettet finder en god løsning med det bedste fra begge verdener.

Lige efter sommerferien vil vi sætte fokus på, at alle har ret til tryghed og lige vilkår på jobbet, når vi fejrer World Pride. For lige så lidt som dit køn skal afgøre, om du får mere eller mindre i løn, lige så lidt skal din seksualitet afgøre, om du kan føle dig tryg på jobbet og have ordentlige arbejdsforhold.

Vi vil også fokusere på at få flere til at blive kontorelever, for det er en attraktiv vej at gå med stærke kompetencer og gode jobmuligheder.

Vi glæder vi os rigtig meget til at se jer igen til masser af spændende arrangementer – uanset om du er jobsøgende eller i job.

Læs mere om arrangementerne 

Politisk kommer der til at ske en del, fordi vi nærmer os en valgkamp til kommunal- og regionalvalg, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sætte vores mærkesager på dagsordenen til gavn for vores medlemmer.

Vi ønsker dig en dejlig sommer og skulle du komme til at mangle en kollega, så husk at HK JobBørs nemt, hurtigt og gratis kan finde din nye kollega.

Læs mere om HK Jobbørs

Jesper Thorup
Jesper Thorup

 

Venlig hilsen
Jesper Thorup
Fællesformand HK Østjylland