For mange vil det at vende tilbage til jobbet efter sommerferien i år være noget helt særligt. For halvandet år med op- og nedlukninger pga. corona har budt på grundlæggende forandringer i hele måden at tilrettelægge vores arbejde og drift i de offentlige institutioner. Og nu skal de fleste til at finde deres ’normale’ ben igen med fysisk fremmøde, kollegaer og frokost i kantinen.

Derfor vil det ikke overraske Louise Theil, leder af HK's Karrieretelefon, hvis det for nogle chefer og ledere kan give anledning til refleksioner om job, karriere og fremtid.

Ledere har været hårdt spændt for

Louise Theil sæt ord på det du kan
Louise Theil og kollegerne i Karrieretelefonen er klar til at være sparringspartner for chefer og ledere.

- Vi har jo både set og hørt, at lederne har været spændt hårdt for under corona. De har både skulle sikre stabil drift under helt særlige vilkår, motivere, distancelede og passe på medarbejdere med forskellige behov, mens de også selv har været berørt af at være hjemsendte, siger Louise Theil og fortsætter:

- Nu står man så med ansvaret for at tilpasse de forandringer, alle har været igennem, ind i en ny hverdag, hvor arbejdsformen med kontoret som fast mødested er under forandring. Så det er helt oplagt at en del ledere har brug for at drøfte deres erfaringer og udfordringer med en sparringspartner, som ikke er ’sovset ind’ i den daglige drift i organisationen – og måske endda også drøfte tanker om, hvorvidt det er det rigtige job, de har.

FAKTA

Karrieretelefonen for chefer og ledere

Du kan ringe til Karrieretelefonen på telefon 3330 4460 alle hverdage fra klokken 13.00 til 16.00.

Spørg efter Louise Theil, Tine Asmussen eller Søren Elholm. 

Du kan også skrive til os ved at udfylde formularen på Karrieretelefonens side - hvis du noterer at du er chef/leder sikrer vi, at du kommer til at tale med Louise, Tine eller Søren.
Vis mere

Tre konsulenter med viden om ledelse

Og det er netop, hvad du som leder eller chef kan få hos Karrieretelefonen. Her sidder tre konsulenter – Søren Elholm, Louise Theil og Tine Asmussen – med særlig viden om og erfaring i ledelse klar til at tale med dig. Tilgangen i Karrieretelefonens rådgivning er åben, undersøgende og coachende.

– Vi ligger ikke inde med svarene til lederne, men vi kan facilitere refleksioner og stille spørgsmål, som åbner op for nye muligheder og løsninger for den enkelte, siger Louise Theil.

HK’s Karrieretelefon vejleder alle medlemmer i hele Danmark, og har du brug for mere end én samtale, er det også muligt. Samtalerne kan handle om alt fra job- og karriereskifte til personlig udvikling som leder, muligheder for efter- og videreuddannelse og vedligeholdelse af kompetencer.

Louise Theil og hendes kolleger giver også konkret sparring på både CV og jobansøgning. Det er muligt at uploade dit udkast til en konkret ansøgning, CV og stillingsopslag og aftale et tidspunkt, du kan tale med en af rådgiverne om det, og de har alle fuld tavshedspligt.