Hvorfor er du leder? Hvornår føler du, at du lykkes som leder? Hvad kan du gøre for at styrke din faglige ledelse? Beskriv en situation, hvor din ledelseskæde knækkede. Hvorfor knækkede den?

Det er blot fire eksempler på de spørgsmål, 60 dialogkort fra Væksthus for Ledelse har udgivet i anledning af Ledelsesugen 2021. For erfaringen er, at det at tale om ledelse og dele erfaringer og viden er med til at udvikle dig og dine lederkolleger. Dialogkortene har seks temaer, du kan bruge til at tale om ledelse i dit ledernetværk, dit ledelsesteam eller til din egen refleksion:

  1. Det velfungerende ledelsesteam
  2. Nærværende ledelse på afstand
  3. Ledelse op og ned
  4. Ledelse af borgerinddragelse
  5. Faglig ledelse og fokus på resultater i ledelseskæden
  6. Dit personlige lederskab.

Afsættet for dialogkortenes temaer er viden fra Væksthus for Ledelses udgivelser om ledelse. Målgruppen er ledere på alle niveauer.

Du kan downloade og printe kortene på lederweb.dk

Se, hvad der sker i Ledelsesugen, uge 44

Daglig, virtuel morgeninspiration om ledelsesfaglige emner fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse og en lang række andre ledelseswebinarer. Fysiske fyraftensmøder, chefkonferencer, ledertræf og møder om ledelse i København og Odense.

Der er nok at gå ombord i i den officielle ledelsesuge, uge 44. Det er tredje år i træk, at Ledelsesugen afholdes. Bag den står regeringen, KL og Danske Regioner. Målet er at invitere offentlige ledere til at sætte fokus på deres virke ved at debattere tendenser, nørde ny viden og dele erfaringer om, hvad der virker for dem.

Du kan se hele programmet for ugen og tilmelde dig de enkelte arrangementer på ledelsesugen.dk