fire plakater til Black Friday med opfordring til kunder om at opføre sig ordentligt

Illustration: Tone Thoresen / Koalitionen.dk 

Ville I ønske, at nogen kunder var lidt bedre til god opførsel? De kommende måneders travlhed med Black Friday og julesalg byder desværre også på ekstra hidsighed hos nogle af de, der har lidt for kort lunte, allerede før de træder ind i butikken

Som tillidsvalgt kan du nu få en plakat til at hænge op i jeres butik med en opfordring til kunderne om, at god opførsel er ganske gratis. Send en mail til HK Handels kommunikationsafdeling med din adresse, så sender vi plakater retur.
Du kan også hente dem her i en digital udgave i hvid, pink, blå eller gul version.

Er du tillidsrepræsentant?

Så kan du også få en plakat til jeres egen tavle om, at kollegerne skal være opmærksomme på, de ikke mister deres feriedage, når året løber ud.

Er du arbejdsmiljørepræsentant?

Så kan du her møde tre kolleger, der fortæller om deres funktion, og hvad de gør særligt på deres arbejdsplads. 3 AMR fortæller: Sådan gør vi arbejdslivet bedre 

Konference om stress: Meld dig til nu

Vær med, når vi sætter fokus på stress på arbejdspladserne og dit arbejde som tillidsvalgt. HKs medlemmer oplever i stigende grad stress i arbejdslivet, og det er NU vi skal handle - politisk og på arbejdspladserne, og du skal være med. 

Sæt kryds i kalenderen d. 28. april 2022, og meld dig til allerede nu.