Det vigtigste budskab først: Du kan stadig nå at melde dig til chef- og lederkonferencen 2022, som finder sted den 24. -25. marts på Comwell Middelfart. Traditionen tro byder de to dage på både faglig viden og inspiration, debat, underholdning og social networking med både eksperter og kollegaer fra hele landet.

Hovedtemaet for chef- og lederkonferencen er fremtidens hybride arbejdsformer, som vi har fået en smagsprøve på under de seneste to års coronakrise. Som leder skal du nu både kunne lede dine medarbejdere tæt på, når I fysisk er til stede sammen på arbejdspladsen – og samtidig også på den virtuelle distance, når I arbejder hjemmefra og ’taler’ sammen over Teams, zoom, e-mail, sms, telefon osv.

Så hvordan gør du bedst det? Hvordan skaber du sammenhængskraft på arbejdspladsen, sikrer den sociale kapital og følelsen af et ’vi’, hvis fremmødet er, som vinden blæser? Hvad sker der med vidensdelingen, medarbejder og ledere imellem. Og hvad med onboarding af nye medarbejdere? Spørgsmålene er mange, svarene ligeså. På konferencen kan du bl.a. møde to forskere, som er i gang med at undersøge netop det tema for Chefgruppen.

Lær at skabe ro til arbejdet

Et andet aspekt af den moderne – og hybride – arbejdsplads er mængden af virtuel information og antallet af forstyrrelser, du og dine medarbejdere er udsat for hver eneste dag. Fremtidsforsker Louise Opprud præsenterer nogle foruroligende tal – og taler også om, hvad det gør ved vores hjerne og præstation at arbejde under de forhold. Og ikke mindst, hvad du som leder kan gøre for at skabe ro og uforstyrret arbejdstid for alle.

Læs mere om det i interviewet med Louise Opprud her

Endelig er der den visionære og strategiske ledelse – et evigtgyldigt tema for alle ledere. På konferencen vil professor og ekspert i strategisk, offentlig ledelse Kurt Klaudi Klausen fortælle, hvorfor strategisk ledelse er vigtigt og nødvendigt på alle niveauer i ledelse. Og hvordan det kan praktiseres til gavn for både medarbejdernes rammer og vilkår for at løse kerneopgaven og dermed i sidste endte også til gavn for borgerne.

Læs mere i interviewet med Kurt Klaudi Klausen her

Journalist Nynne Bjerre Christensen er ordstyrer og fører os sikkert igennem chef- og lederkonferencen. Se hele programmet her og meld dig til nu.