Udover en tiltrængt pause kan sommerferien for mange også give tid og rum til tanker om arbejdslivet: Trives jeg, trænger jeg til et skifte, vil jeg gerne prøve noget nyt eller måske rykke et niveau op som leder?

Uanset hvilke tanker du går med som leder eller chef, kan du kontakte HK’s Karrieretelefon, der er åben hver eftermiddag. Her sidder karrierevejledere med særlig viden om ledere - både fra det offentlige og det private arbejdsmarked - klar til tale med dig. Og ved at stille gode spørgsmål, hjælper de dig til refleksion om muligheder og konsekvenser ved fx at ændre retning i arbejdslivet.

Du kan ringe til Karrieretelefonen på telefon 3330 4460 alle hverdage fra klokken 13.00 til 16.00.

Spørg efter Louise Theil, Nanna Heinø Mortensen, Tine Asmussen eller Søren Elholm, som er har med særlig erfaring med ledelse.

Læs mere om Karrieretelefonen for ledere på vores hjemmeside